Bianka9999 kérdése:
Aki vámpír az legyenszíves írjon! Léteznek vámpírok? Fiuk és lányok is írjanak.11-14 évesek
Figyelt kérdés
létszi írjatok
Szentgotthárdon lakok létszi írjatok
2013. nov. 5. 18:35
31/45 anonim válasza:
hjam1029
Vámpírok nincsenek, de ha lennének is titkolnák.
Válaszolónak: Teljesen igazad van!
És csak annyit tudok mondani hogy az emberek természetüknél fogva nem akarják elfogadni hogy az embernek is lehet ragadotója!
Mert az ember kikiáltotta magát csúcsragadozónak!
És az ENSz titkolja a létezésüket a kooperációs egyezmény értelmében miszerint békésen eggyüttélhetnek az emberekkel! És gondoljatok bele hól tart a modern orvostudomány!
32/45 anonim válasza:
menj inkább Barbie babázni xd
33/45 anonim válasza:
Szia! Ez egy teljesen komoly válasz. Vámpír vagyok. 14 évesnek nézek ki 1894 óta. Én nem bántom az embereket csak ha éhes vagyok. De vannak mások is akik viszonz igen. Szóval a saját érdekedben ne érintkezz magamfajtával! (Egyébként fiú vagyok)
34/45 anonim válasza:
ja, persze és a vámpírok majd pont a gyakorira járnak majd fel.... :D
35/45 anonim válasza:
Miért ne járnánk? Mindig is arrol voltunk híresek, hogy próbáltuk felvenni a jelenkor szokásait. (a középkorban,az ókorban,a 20.században..stb.) Ezért a legtöbb vámpírnak még facebookja is van. Én meg néha feljárok a gyakori kérdésekre is.
36/45 anonim válasza:
na, mutass egy facebook profilt :)
37/45 anonim válasza:
Ha küldenék akkor leleplezném az illetőt. Azt pedig érthető okokbol nem akarom.
38/45 anonim válasza:
nem is vagy te vámpír, annál inkább nyuszi :)
39/45 anonim válasza:
IDe figyelj. Belőled szivesen táplálkoznék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!