És csak annyit tudok mondani hogy az emberek természetüknél fogva nem akarják elfogadni hogy az embernek is lehet ragadotója!
Mert az ember kikiáltotta magát csúcsragadozónak!
És az ENSz titkolja a létezésüket a kooperációs egyezmény értelmében miszerint békésen eggyüttélhetnek az emberekkel! És gondoljatok bele hól tart a modern orvostudomány!
2014. jan. 3. 22:02
32/45 anonim válasza:
menj inkább Barbie babázni xd
2014. febr. 16. 17:39
33/45 anonim válasza:
Szia! Ez egy teljesen komoly válasz. Vámpír vagyok. 14 évesnek nézek ki 1894 óta. Én nem bántom az embereket csak ha éhes vagyok. De vannak mások is akik viszonz igen. Szóval a saját érdekedben ne érintkezz magamfajtával! (Egyébként fiú vagyok)
2014. febr. 27. 22:59
34/45 anonim válasza:
ja, persze és a vámpírok majd pont a gyakorira járnak majd fel.... :D
2014. febr. 28. 11:50
35/45 anonim válasza:
Miért ne járnánk? Mindig is arrol voltunk híresek, hogy próbáltuk felvenni a jelenkor szokásait. (a középkorban,az ókorban,a 20.században..stb.) Ezért a legtöbb vámpírnak még facebookja is van. Én meg néha feljárok a gyakori kérdésekre is.
2014. febr. 28. 15:25
36/45 anonim válasza:
na, mutass egy facebook profilt :)
2014. febr. 28. 15:58
37/45 anonim válasza:
Ha küldenék akkor leleplezném az illetőt. Azt pedig érthető okokbol nem akarom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.