Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aki vámpír az legyenszíves...

Bianka9999 kérdése:

Aki vámpír az legyenszíves írjon! Léteznek vámpírok? Fiuk és lányok is írjanak.11-14 évesek

Figyelt kérdés

létszi írjatok

Szentgotthárdon lakok létszi írjatok

2013. nov. 5. 18:35
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Igen léteznek, de nem úgy kell elképzelned mint ahogyan a sok idióta filmben ábrázolják.
2013. nov. 6. 05:04
 22/45 anonim ***** válasza:
#20-as te vagy Mavis? :D bocsi ha elkeféltem a neved, de várjál így kell kiejteni:Mévisz! :D
2013. nov. 6. 06:40
 23/45 anonim ***** válasza:
Amúgy 20-as! Hogy érted azt, hogy el tudják csábítani az embert? Engem biztos nem! Én azonnal beszarnék, és próbálnám előhívni Susanoo-t mert itt már csak ő segíthet! :)
2013. nov. 6. 06:43
 24/45 anonim ***** válasza:
a vámpíroknak sem lehet merevedésük, mivel nincs saját vérük...a merevedéshez meg ugye az kell :D szóval rossz hír a vámpírimádó kislányoknak: minden vámpír impotens :D
2013. nov. 6. 09:31
 25/45 hunbula ***** válasza:

#25 És a hullamerevség? És a nekrofil kislányok?

Hogy mindig ezekbe a sztereotipiákba kell ütközni... :)

2013. nov. 6. 09:59
 26/45 anonim ***** válasza:
hibrid vagyok, de biztos hogy neked nem segítek
2013. nov. 6. 16:57
 27/45 anonim ***** válasza:

#22:

Nem, ő nem én vagyok!

# 23:

Dede! Agykontrollnak hívjuk! Mivel mi, emberekre vadászunk, így kèpesek vagyunk elcsalni őket. Látom, mèg sosem volt dolgod vàmpírral. Mond, hol is laksz?

#24:

Te is zombi fan vagy? Vagy a vérfarkasokkal vagy? Ahogy elnézem, az utóbbiról van szó! Most komolyan: csak teliholdkor lesznek igazi vérfarkasok, de úgy vonyítanak, mint egy fàba szorult féreg. Ezen kívül, olxan büdösek, hogy messziről meg lehet érezni a szagukat. A vámpíroknál alapszabály, hogy sose bandàzz vérfarkasokkal, mert vagy a vonyításukkal, vagy a szagukkal vesznek észre minket.

Üdv:

Drakula lánya

2013. nov. 6. 18:32
 28/45 anonim ***** válasza:
ahogy nézem a vámpírok sem tudnak helyesen írni... :D
2013. nov. 6. 18:47
 29/45 anonim ***** válasza:

Kérdező:

én voltam az, aki Drakula lányának adta ki magát. Nem hittem volna, hogy komoly a kèrdèsed és vámpírrá szeretnél válni.

Vámpírok nem lèteznek! Én csak parodizáltam, azt hittem, leesik neked, de látom, hogy komolyan vetted, ami gond.

Üdv!

2013. nov. 6. 21:59
 30/45 anonim válasza:
Szia.Én hiszek a témában,de szerinted egy ilyen oldalon a válaszadók hány százaléka vesz komolyan?És még ha van esély arra hogy egy Drakula rokon írt neked,erős kétségeim támadnak hogy egy igazi vámpír,felfedné ki létét.Ne itt próbálkozz.Tudj meg mindent róluk és gondold át mit is akarsz.Ha még így is érdekel a téma,privát üzenetet elfogadok.De csak ha érett felfogású vagy.Bár a kérdésed elég naiv de ahogy érzed.
2013. nov. 17. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!