Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek a szellemektől,...

Nagyon félek a szellemektől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hónapban elég sok szellemes/démonos horror filmet néztem meg pl: Paranormal activity,Grave Encounters stb..

Azóta eléggé beteg a lelkem,megfogadtam,hogy többet nem nézek ilyet,de nem bírom ki.Horror függő lettem.

Néha még halucinálok is,hogy az adott 'szellem' ott áll előttem. Este pl ha éhes/szomjas vagy egyéb dolgom van lent,egyszerűen képtelen vagyok lemenni,mert azt látom,hogy véres,halott testek lógnak le a plafonról vagy fekszenek előttem. Mit tegyek ez ellen?

2013. júl. 23. 13:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Minek félsz a szellemektől? Hiszen te is az vagy. Mindenki az, még akkor is ha a hülye pihent agyával ezt nem fedezte volna fel
2013. júl. 27. 00:31
 22/27 A kérdező kommentje:
A rendes szellemektől(lelkektől) nem félek csak a démonoktól. Gondolom én nem vagyok az,meg szellem se max majd akkor ha feldobom a bakancsot! :)
2013. júl. 27. 00:59
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha meghal valaki a lelke rögtön a mennyországba vagy a pokolba kerül. Ami szellemi erő létezik a földön csakis Isten és sátán angyalai azok. Ha tudnád, hogy milyen harc folyik a lelkedért megdöbbennél. Pár éjszaka tapasztaltam körülöttem ezt a harcot. Azóta tudom, hogy nagyon értékes vagyok és minden ember. Istent válaszd és így angyalai fognak győzni ebben a harcban. Persze neked is folyamatosan szembe kell nézned gyengeségeiddel, de Istennel sikerülni fog. Sok sikert.
2013. aug. 18. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:
81%

szia!

Leírok egy félelemleküzdő meditációt

naponta 2x végezd.

1:Képzeld el, hogy egy labirintus bejáratánál álsz, és a félelmed bent van a labirintusban megtestesülve.

2:Ne félj, indulj el.

3:Amint találkozol vele ülj le vele szemben, és mond el neki, hogy te már nem félsz tőle, menjen el

4:Sétálj ki a labirintusból

Sok sikert!

2013. aug. 23. 15:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én az élő valós személyektől és állatoktól (pl. harapós kutya) szoktam félni. Ha látnák is szellemet, tudnám hogy az csak látomás, mert olvastam egy orosz tudósnak a Telepátia című könyvét. Benne leírta hogy a telepátiának van egy erősebb formája is, ami látomásokkal jár.
2014. febr. 12. 10:25
 26/27 Kincsesne ***** válasza:

Keresse SZELLEMES emberek társaságát!

Hallgassa SZELLEMES emberek előadásait!

Nézzen IGAZÁN SZELLEMES filmeket! (Okosakat, emberségeseket, finom humorral mulattatókat.)

Azokból megismerheti a legértékesebb szellemeket, amelyekkel valóban értelme van foglalkozni!

Spóroljon! Ne váltson jegyet olyan filmhez, amitől félni fog!

Keresse meg a tévé KIKAPCSOLÓGOMBJÁT, és gyorsan nyomja meg, mielőtt rémisztő filmet adnak!

Sétáljon napsütésben virágos mezőkön, madárdalos erdőkben!

Gondolkodjon el azon, hogy MINDEZT egy MINDENHATÓ SZELLEM teremtette, és emberi beavatkozás nélkül (sokszor még ellenére is!) működik, évről évre, évszázadról évszázadra. Ezt a minden teremtett lényről gondoskodó, a világon a legnagyobb szellemet, a mindenható Gondviselőt nevezik sokan Istennek, - míg vannak, akik erről semmit sem tudnak, mert gonosz lelkű emberek rémisztő filmjeit nézik, és tönkreteszik vele a saját életüket.

Szerintem segíthet a bajba jutott áldozatukon, ha kíváncsi lesz a JÓ SZELLEMEKRE is!

2014. jún. 9. 10:00
 27/27 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz semmit tenni, itt az a megoldás hogy ne gondolj rá!
2016. jún. 20. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!