Nagyon félek a szellemektől, mit tegyek?
Az elmúlt pár hónapban elég sok szellemes/démonos horror filmet néztem meg pl: Paranormal activity,Grave Encounters stb..
Azóta eléggé beteg a lelkem,megfogadtam,hogy többet nem nézek ilyet,de nem bírom ki.Horror függő lettem.
Néha még halucinálok is,hogy az adott 'szellem' ott áll előttem. Este pl ha éhes/szomjas vagy egyéb dolgom van lent,egyszerűen képtelen vagyok lemenni,mert azt látom,hogy véres,halott testek lógnak le a plafonról vagy fekszenek előttem. Mit tegyek ez ellen?
szia!
Leírok egy félelemleküzdő meditációt
naponta 2x végezd.
1:Képzeld el, hogy egy labirintus bejáratánál álsz, és a félelmed bent van a labirintusban megtestesülve.
2:Ne félj, indulj el.
3:Amint találkozol vele ülj le vele szemben, és mond el neki, hogy te már nem félsz tőle, menjen el
4:Sétálj ki a labirintusból
Sok sikert!
Keresse SZELLEMES emberek társaságát!
Hallgassa SZELLEMES emberek előadásait!
Nézzen IGAZÁN SZELLEMES filmeket! (Okosakat, emberségeseket, finom humorral mulattatókat.)
Azokból megismerheti a legértékesebb szellemeket, amelyekkel valóban értelme van foglalkozni!
Spóroljon! Ne váltson jegyet olyan filmhez, amitől félni fog!
Keresse meg a tévé KIKAPCSOLÓGOMBJÁT, és gyorsan nyomja meg, mielőtt rémisztő filmet adnak!
Sétáljon napsütésben virágos mezőkön, madárdalos erdőkben!
Gondolkodjon el azon, hogy MINDEZT egy MINDENHATÓ SZELLEM teremtette, és emberi beavatkozás nélkül (sokszor még ellenére is!) működik, évről évre, évszázadról évszázadra. Ezt a minden teremtett lényről gondoskodó, a világon a legnagyobb szellemet, a mindenható Gondviselőt nevezik sokan Istennek, - míg vannak, akik erről semmit sem tudnak, mert gonosz lelkű emberek rémisztő filmjeit nézik, és tönkreteszik vele a saját életüket.
Szerintem segíthet a bajba jutott áldozatukon, ha kíváncsi lesz a JÓ SZELLEMEKRE is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!