Nagyon félek a szellemektől, mitől lehet ez?
Szerintem túl sokat foglalkozol ilyesmivel és befészkelte magát az agyadba ez a dolog.Velem is ez szokott lenni,ha sokat olvasom az ezotéria témakört,vagy ilyen témájú videókat,filmeket nézek.Utána jópár napig be vagyok tojva mindentől,nem tudok aludni este,nem merek bemenni a sötét szobába stb.
Ne foglalkozz annyit ilyesmivel,tereld el a figyelmedet és el fog mólni a félelmed!
lehet, csak az agyad játszik veled, ha hallucinálsz, akkor meg jobban nézd meg a gyógyszeres dobozokat, mert ez sok gyógyszer (főleg ilyen szedálók) mellékhatása lehet. vagy orvoshoz kell fordulnod.
ha ők sem találnak semmi bajt, akkor lehet, hogy a 3. szemeddel nézelődsz valahogy(bár ez nekem még kicsit felfoghatatlan, de én hiszek benne), és azért látsz szellemeket.
minden esetre, nem kell félni tőlük, ameddig nem csinálnak egyértelműen agressziv dolgokat :D
Az általad látott szellemek fényképen is megjelennek?
(Íme egy hasznos válasz.)
Üdv!
Leftlegged Player :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!