Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon félek a szellemektől,...

Nagyon félek a szellemektől, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
bármerre nézek ott látok egy szellemet, vagy csak hallucinálok?
2012. jan. 2. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
vagy hallucinálsz vagy túl jól látsz.addig ne félj amíg nem támadnak.
2012. jan. 2. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl sokat foglalkozol ilyesmivel és befészkelte magát az agyadba ez a dolog.Velem is ez szokott lenni,ha sokat olvasom az ezotéria témakört,vagy ilyen témájú videókat,filmeket nézek.Utána jópár napig be vagyok tojva mindentől,nem tudok aludni este,nem merek bemenni a sötét szobába stb.

Ne foglalkozz annyit ilyesmivel,tereld el a figyelmedet és el fog mólni a félelmed!

2012. jan. 2. 10:45
 3/10 Antimod ***** válasza:
Mit látsz és hol?
2012. jan. 2. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:

lehet, csak az agyad játszik veled, ha hallucinálsz, akkor meg jobban nézd meg a gyógyszeres dobozokat, mert ez sok gyógyszer (főleg ilyen szedálók) mellékhatása lehet. vagy orvoshoz kell fordulnod.

ha ők sem találnak semmi bajt, akkor lehet, hogy a 3. szemeddel nézelődsz valahogy(bár ez nekem még kicsit felfoghatatlan, de én hiszek benne), és azért látsz szellemeket.

minden esetre, nem kell félni tőlük, ameddig nem csinálnak egyértelműen agressziv dolgokat :D

2012. jan. 2. 13:56
 5/10 Ildikóó16 válasza:
Szerintem nem tiszta a lelkiismereted vagy nincsenek rendben a dolgaid. Ha megteremtenéd magadnak a nyugalmat akkor a lelked is megnyugodna és tudnád, hogy nincs mitől félned, nem bánthat senki, mert nem vagy rossz és arra törekszel mindig, hogy jót cselekedj. :)
2012. jan. 2. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak hallucinálsz.
2012. jan. 2. 16:43
 7/10 anonim válasza:
0%
én zombikat is látok. az rosszabb.engem támadnak is. Teliholdkor jómagam is átváltozok zombivá :D
2012. jan. 2. 17:12
 8/10 anonim válasza:
Talán túl sok horrort nézel!?
2012. jan. 16. 08:48
 9/10 Antimod ***** válasza:

Az általad látott szellemek fényképen is megjelennek?

(Íme egy hasznos válasz.)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 16. 09:26
 10/10 anonim válasza:
ne is godolj arra hogy éjjel megesznek
2012. ápr. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!