Ez mi lehet? Alvásparalízis, vagy valami más? Félek!
nem mondtam még el ezt senkinek, csak egy személynek, de nem nagyon tudott segíteni.
egyik éjjel feküdtem az ágyban, és nem tudtam elaludni. Gondoltam, ez normális, szokott ilyen lenni, hogy nehezen alszom el. Egyszer csak azonban éreztem valamit a hátam mögött, és nem tudtam megfordulni, olyan volt, mintha folytogatott volna valami. És ekkor hirtelen álomba merültem, vagy én nem tudom mi volt ez. Arra eszméltem, hogy fekszem hason egy asztalon, és valami rázott folyamatosan. Hirtelen felkeltem fél óra múlva, és nem tudtam visszaaludni. Ez így ment két napig. Féltem, reszkettem egész éjjel, nem tudtam mit tegyek. Napközben pedig minden kiesett a kezemből, és rázkódtam, úgy néztem ki, mint akit folyamatosan ilyesztgetnek. Úgy gondolom, hogy ez alvásparalízis volt, de nem vagyok benne biztos.. Hála istennek nem volt azóta ilyen eset, de nagyon félek, hogy újra meg fog történni. Segítsetek!
Velem éveken kersztül volt hasonlo,most miota utoljára költöztem,azóta nem.
Én se tudom mi ez.
Hiszel a szellemekben? Ha nem, akkor most elkezdhetnéd.
Az előttem írónak meg azért oldódott meg, mert oda már nem ment vele a szellem.
"Hirtelen felkeltem fél óra múlva,"
Kedves kérdező! Ezt hogyan kell érteni?
Szerintem ez alvás paralízis volt, ami ellen annyit tehetsz hogy legközelebb ha álmodban démonok bántanak akkor a képükbe röhögsz és azt mondod te nem tudsz nekem ártani!
Ugyanis én azt olvastam hogy csinálhatnak veled bármit folytogathatnak de annak semmi hatása nincs a valós énedre, az egyetlen a félelem, de ha felfogod hogy nem kell attól félned hogy ártanak netán megölnének, akkor rájössz hogy nincs mitől félned sem, a pillanyatni szorító érzést a nyakadon pedig mosolyogva eltűröd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!