nekem egyszer volt ilyen akkor nem tudtam felébredni mert le voltam bénulva ki akartam nyitni a szemem de nem tudtam...szörnyűvolt. Közben pedig azt álmodtam h a szoba sarkából egy démon vigyorog rám és mászik egyre felém... És nem tudsz semmit tenni csak mozdulatlanul vagy... Legrosszabb álmom eddig. Amúgy nemtudom nézel-e 9gag.com-ot, egy viccoldal, nem lényeges csak volt egy poszt ahol leírták hogy hogyan tudsz belépni ebbe az állapotba. Akkor még nem tudtam hogy ez rossz ott azt írták életre szóló élmény. Lényeg h mozdulatlan kell feküdni de az agyadat ébren kell tartani. Az összes jelet amit a testednek küld az agy pl meg akarod mozditani az egyik végtagod vagy viszketni kezd vmid teljesen el kell utasítsd. Kb fél/3negyed óra után elkezdesz fura hangokat hallani és a mellkasodra olyanmintha súly nehezedne (ja igen, háton kell feküdni) ekkor elkezdesz hallucinálni, a legrémesebb rémálmok ilyen állapotban jönnek. Na igen ezt viszont akkor még nem tudtam, gondoltam kipróbálom, el is jutottam addig h nehezedett vmi a mellkasomra és kísérteties hangokat kezdtem hallani. Ezután viszont még nem voltam bénult csak félig a lábamat éreztem h van de nem tudtam semmit kezdeni vele már ezis szar érzés nagyon de a kezemet még tudtam mozgatni erre úgy jöttem rá hogy viszketni kezdett és elfelejtve az olvasottakat megvakartam. Ekkor egyből vége lett az egésznek, hagytam a francba, nem sikerült. Aztán másnap utánaolvastam kiderült hogy ez nem is jó dolog, sőt... Kommenteket néztem először az említett oldalon, ott nagyon soktapasztalatot is leírtak, majd google, wikipedia, minden. Kiderült h ez még veszélyes is lehet meg minden, na de ekkor kattant be h nekem már volt ilyen, igaz akkor nem tudatosan. Ez az amit fent leírtam. Aztán elkezdtem keresni, és kiderült hogy van más módja is az éber álmodásnak, az álomban való tudatra ébredésnek majd az álmaid irányításának. Ez annyit jelent hogy te szabod meg mit csinálsz és a lehetőségekhatártalanok :D persze rengeteg gyakorlás kell hozzá, nekem nm is sikerlült még, annyit viszont már pár nap alatt elértm, hogy emlékszek majdnm minden álmomra, ez eddig nem volt így. Ez az első lépés ugyanis. Azután jön majd hogy fel kell ismerni azt hogy álmodsz úgy hogy felfedezel irreális dolgokat az álombn. Az oldal ahol ezt tanultam :
[link] nagggyon jó. Először én sem hittem ezekben, de vanbenne vmi. Bocsi a sok hibáért, telefonról nehéz gépelni, még ha qwerty is ;))