Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Más is hallott már ördögi...

Más is hallott már ördögi kacajt alvásparalízis közben?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a legtöbben a gonoszat érzik, látják alvásparalízis közben... Én most konkrétan hallottam ahogy kacag!!! Nagyon félelmetes ördögi nevetés volt, én meg csak nyöszörögtem, nagyon féltem. Akinek volt ilyen élménye légyszi írja le részletesen.
2011. szept. 12. 22:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Fuha :D Látom mindenkinek más a véleménye :D Amúgy 9gag függő vagyok régóta, de nem találkoztam ilyen posttal o.O

Köszi a válaszokat.

Igazából csak nagyon beparáztam, azért írtam ki ezt a kérdést.. Mostmár annyira nem félek. Nekem amúgy sok ilyen élményem volt még, az első volt a legrosszabb, mert akkor még nem tudtam hogy mi ez... Nyitva volt a szemem is de szerencsére nem láttam semmit. Amúgy én simán megtudom csinálni este akarattal is ezt az állapotot, csak nem akarom... Mindig úgy vagyok vele napközbe hogy "na ma megcsinálom, nem félek" aztán amikor elkezdem akkor jajj inkább haggyuk az egészet : DD

Na mégegyszer köszi a válaszokat

2011. szept. 13. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
[link] ezaz a sleep paralisys mesterségesen, alatta nagyon sok élményleírással:)
2011. szept. 13. 18:54
 13/20 anonim ***** válasza:

tegnap 22:54-nek

A szellem dolog nem hülyeség, bár nem az volt, hanem valamiféle szellemi teremtmény. Tudom, beszéltem vele, mielőtt elzavartam.

Azzal egyet értek, hogy ritka a valódi lidérc által okozott nyomásbetegség, de azzal nem hogy őket az csak agy kreálja.

Ha egy ilyen meglátogat, tudod hogy valóságos. Tudod, hogy nincs semmi féle csalás. Valahogy természetesnek érzed az egész helyzetet, még ha rémisztő is. Olyan, mint mikor valami a helyére kattan.

Nehéz megfogalmazni a dolgot, mert nincsenek rá pontos szavak, annyira kevesen tudják, hogy van olyan tartomány, amit megfelelő állapotban képesek vagyunk észlelni, és gyakorlatlanul olyan nehéz előidézni ezt az állapotot.

2011. szept. 13. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:

én vagyok, mert álmodban nem tudsz beszélni? álmodban nem érzed, nem tudod, hogy ez valóság? de aztán mégsem, erre csak akkor jössz rá, ha felébredsz:) az agy nem csal csak dolgozik:)

láttál már olyat aki hallott már olyanról hogy az ilyen szellemeket meg lidérceket meg mindenféle szörnyit látott egy ember tudományos körülmények között, egy kísérlet részeként? magyarul van rá bármmilyen bizonyíték?:)

mert az álmokra, alvásparalízisre, az álmok irányítására van.^^

2011. szept. 13. 19:22
 15/20 anonim válasza:

Szia!

Elég rég írtad a kérdést, de remélem még látod én kb. 3 hete tapasztaltam. Zsibbadt a karom és ördögi kacajt hallottam egyre hangosabb volt és magamtól fel sem tudtam volna ébredni. Ehhez mindig egy külső ingerre van szükségem.

Ennyi a story

2012. jan. 16. 22:23
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi előző! :D

Csak azért kérdeztem amúgy, mert olvastam hogy láttak lényeket, meg gonoszat éreztek eközben, stb, de konkrétan ördögi kacajról még nem olvastam. Szerintem nagyon érdekes ez a dolog, hogy miért tapasztalja minden ember kb. ugyanazt ebben az állapotban (akármiben is higgyen az ember :D)

2012. febr. 8. 09:45
 17/20 anonim ***** válasza:
nem
2012. aug. 25. 16:39
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

"az a köze h paralysis angolul mozgásképtelenség. A szellemekkel meg ne gyere, az hülyeség, ezeket az agyad, a képzeleted kreálja csak:) ez bizonyított dolog, nem mint holmi szellemek:)) bár mondjuk az az oldal ír rémálmokról is amitőlpl úgy szabadulszha szembenézel vele és felteszed a kérdést hogy ki vagy? Miért félek tőled? És ha pl a félelem kézzelfoghato mint egy személy akkor a megoldás hogy odamész és megöleled:) vagyis a szeretet:D persze ezt rohadt nehéz megtenni mert ugye halálsan félsz töle és akkor meg kell öleld...^^ mindenesetre nagggyon érdekes dolgok ezek... De mindet az agyad csinálja:)"

-ez szerintem egy nagyon-nagyon rossz válasz!!!

nem kell mindenkit és mindent szeretni!!!

ilyen alapon mérgeskígyókat is ölelgethetsz vagy akár krokodilt

2012. nov. 12. 02:53
 19/20 anonim válasza:

Kérdezőnek:

Én is átéltem párszor, nem semmi. Én is tapasztaltam a gonoszt a levegőben, amit valósabb entitásnak éreztem, mintha csak hallucinálnék. És itt a bibi. Ha csak az agy dolgozna, mint ahogy itt fent írják, akkor mindenki agya mást állítana elő, ahogy nincs két egyforma ember. De a tapasztalat azt mutatja az élet más területein, hogy ahol egymástól teljesen független embereknél egyazon esemény azonos hatást vált ki, ott a hatásban bizony van valami igazi, különben nem ez történne mindenkinél. Ez egyszerű igazság, józan ész kérdése belátni, mert ha nem így lenne, akkor minden közös tapasztalatunkra ráfoghatnánk, hogy ezt csak az "agy állítja elő", mindenkinél ugyanazt, ráadásul a mákoskalács sincs bebizonyítva, tehát mindenki haluzik!? ;)

Egyébként pontosan ez a baj mindennel, amit csak kevesen tapasztalnak, hogy hajlamosak azt hinni, hogy a többség (nem-)tapasztalata a valóság. Hát nem.

Aki meg a saját gondolkodása helyett a "tudományos" "bizonyítékoknak" hisz, az nem is tartózkodhatna távolabb az igazságtól. Manapság egyre több ilyen szaladgál, aki ahelyett, hogy örülne az agyának, inkább mások véleményének szolgáltatja ki az értelmét, hogy nehogy már valamin mélyebben el kelljen gondolkodni...

2013. jún. 24. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Megdöbbenve olvastam a 2. válaszolót.

Velem is történt alvásparalízis. Kicsi voltam még tehát nem nagyon emlékeszem rá... Úgyanúgy csináltam mindent, ahogy leírta csakhogy én nem is tudtam, hogy miez meg hogy mi lesz ebből.

Délután elmentem egy kis szunyókálásra. Betakaróztam és csak úgy hülyeségből kipróbáltam a hátonalvást, de teljesen nyíl egyenes testpózban háton feküdtem és nem is moccantam semmit. Folyamatosan úgy feküdtem míg el nem aludtam és egyszer csak arra "ébredtem", hogy alig bírok mozogni. Anyám ott ült mellettem és először nem tudta, hogy mi bajom van. Kérdezte, hogy mi a baj. Én meg teljesen félrebeszéltem; minden minden hülyeséget, mert hallucináltam. Aztán utána olyan is volt, mintha egyszerre aludnék és ébren lennék. Alig bírtam mozogni és nagyon izzadtam is...

Hát kb. ennyire emlékeszek. Szerencsére ebben az állapotban én nem találkoztam semmiféle démonnal, de nagyon furcsa és rossz érzés volt...

Szavakkal nem nagyon lehet leírni ezt az érzést.

2014. máj. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!