Egy friss cikket keresek. Látta már valaki az interneten, vagy hallott már róla? És ha igen melyik oldalon?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mesélte, hogy egy kislány visszatért a halálból és olyanokat mesélt, amitől az embernek a hideg futkos a hátán. És pont ez az amit nem tudok, mert az illető nem emlékszik melyik oldalon találta, én pedig sajnos nem találom. Ha valaki ráakad az belinkelné? Köszönöm!2011. szept. 19. 15:29
1/7 anonim válasza:
Arra gondolsz aki a halott nagyapjával beszélt vagy kivel, meg hasonlók?
2/7 anonim válasza:
Gianna Jessen: abortusz tulelo!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a két személy ugyanaz-e, de a világvégéről mesélt. Állítólag Isten okkal küldte vissza, hogy elmondja, hogy a világvége nem el fog jönni, hanem már itt van. És még egyéb dolgokat is mondott. Kíváncsi lennék miket, a cikket viszont még most sem találtam meg.
2011. szept. 20. 17:49
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok, teljesen véletlenül pár perce kaptam egy e-mailben, nem ezt kerested?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, még nem láttam az oldalt, ezek is érdekesek, de nem erre gondoltam. Ezek szerint nem csak engem foglalkoztat a téma. :)
A kisfiúval történteken meglepődtem, hihetetlen mégis elhiszem, mert biztos van ilyen. De a nő meséje, az nekem túlságosan meseszerű.
2011. szept. 22. 20:35
7/7 anonim válasza:
No, én őrá gondoltam, csak nem emlékeztem rendesen. Akkor sajnos nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!