Nagyon nagyon félek a sötétben, mert még jobban félek a szellemektől :S Mit tegyek? Van valaki aki legyőzte ezt a félelmét?
én is félek, ezért általában anyával alszom :D
nem merek sötétbe egyedül maradni a szobámba mióta egyszer annyira féltem h idegbe volt a gyomrom egész éjszaka, nem mertem kinyitni a szemem, összekuporogtam és bőgtem xd
lol és 18 éves vagyok xDD
Én is félek a sötétben, de ezt csak itt, név nélkül vallom be nektek, mert nekem ilyen idős korban ez már nagyon gáz! XD
32/N
iiigeeen???
érdekes, hogy én azóta félek a sötétbe mióta szüleim elváltak (fél éve) és érettségi-para(kb ez is fél éve) van..
Nekem am ez már egyszer elmúlt, csak a múltkor megnéztem a paranormal activityt és kész... nagyon félek!!!!! Folyamatosan kitalálok vmi félelmeteset és nem tudom visszafogni. :S
Ha teljes csend van az a bajom, mert hallok minden kis neszt, ha ezt nem akarom hallani és elkezdek zenét hallgatni akkor is félek, mert nem hallanám ha vmi baj lenne. :/
Elég rossz.
Meg amikor nagyon melegem van akkor is betakarózok teljesen.... pedig már izzadok..
hú am tiszta nevetséges, de nem tom mit tegyek ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!