Miért félünk a szellemektől?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 14:10
2/13 anonim válasza:
mert az ember fél az ismeretlentől
4/13 anonim válasza:
Én nem félek. Őszintén szólva leszarom. Nem is hiszek bennük... ez egy gyerekes fikció, a kiskorúak ijesztgetésére.
5/13 anonim válasza:
én hiszek benne láttamis már.. akkor nagyon megvoltam ijedve de miután macska is követett vmit fejével utána meg elkezdett vmit tapogatni a levegőbe mintha lenne ott vmi (akk nemláttam) akkor leesett hogy csak nemlehet olyan ilyesztő, van és kész :D
6/13 anonim válasza:
Ha lennének sem félnék tőlük... a volt matektanáromtól úgy se lehet rosszabbak.
9/13 anonim válasza:
én sem hiszek bennük, tehát nem félek. de ha látnék egyet a sötétben este biztos megijednék, de ez képtelenség, szellemek nincsenek csak a filmekben vagy a mesékben!
10/13 anonim válasza:
ami nem létezik attól hogy lehet félni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!