Miért félünk a szellemektől ha nem látjuk, nem halljuk őket?
írd be a youtube-ba hogy ghost girl vagy csak simán ghost hidd el fél órányi videó nézés után más véleményen leszel.
amúgy aki tényleg találkozik eggyel az életben nem felejti el és szerintem nem lehet egy felemelő érzés látni egy átlátszó embert aki úgy néz ki mintha fél órán át verték volna vagy pedig csak egy alakot látsz akinek nemlátod az arcát
Én nem félek tőlük, lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
A Youtube videók meg mind szerkesztettek, egyik sem igazi, ilyet bárki össze tud dobni.
Egyébként idéztem már szellemet, hallottam, éreztem, egy fehér árnyat láttam, bár csak az arcát. Semmi félelmetes nem volt benne. Inkább sajnálatot éreztem mint félelmet. De a legtöbben ilyet sem tapasztaltak még, azt sem tudják mitől félnek... érdekes.
A filmekben is vannak szellemek.
Akik meg azt állítják, hogy látják/érzik a szellemet azok hallucinálnak, vagy képzelődnek. Egy részük beteg ember. (Valószínűleg paranoiásak és egyéb fóbiájuk van.)
Persze, közös szellemidézésnél pedig mind betegek voltunk és odaképzeltük azt a szellemet mind a négyen. Érdekes. :P
Próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!