Miért félünk a szellemektől?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 14:10
11/13 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy nem létezik? A levegőt sem látjátok mégis létezik. A szeretetet sem lehet látni mégis létezik!
A kérdésre válaszolva, szerintem a sok horror film miatt félünk tőlük...( ha léteznek...) :)
12/13 anonim válasza:
17:07 a levegőt lehet, hogy szabad szemmel nem látod, de kismillió másik műszerrel igen. Szellemeket hol fogtak eddig műszerrel? A szeretet egy érzés, nem anyag. De ha már a látható-nemlátható dolognál tartunk, az sem egy földöntúli dolog, ugyanis a dopamin nevű neurotranszmitter okozza.
13/13 anonim válasza:
Én például azért, mert olyan abszurd dolognak tartom, amit nem vagyok képes befogadni, egyszerűen kiráz a témától is a hideg. Ettől függetlenül gyakran olvasgatom itt a szellemes kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!