Nagyon nagyon félek a sötétben, mert még jobban félek a szellemektől :S Mit tegyek? Van valaki aki legyőzte ezt a félelmét?
Én főként akkor féltem, amikor hülye filmeket néztem még gyerekkoromban, pl Derrick.
Meg amikor még utána évekig eszembe jutottak rémképek.
Ma már nem félek.
Bár azért most is behúzom a lábam a takaró alá. És ha netán kiszállok az ágyból, akkor előbb felkapcsolom a lámpát és utána teszem le a talajra a lábam, mert ha fordítva tenném, akkor lehet kinyúlna érte valami az ágy alól! :D
a paranormal activity az a paranormális jelenségek ugye?amikor megszállja a démon a családot.juj, azt én is láttam, és nagyon féltem.egyszer éjjel felébredtem, hogy nyávog egy macska, és azt hittem, hogy a démon üvölt.:S
de különben én is félek minden kis nesztől,nem vagy egyedül.:)
Én is félek a sötétben eléggé.Ja és takaró is KELL hogy legyen rajtam bármilyen meleg is van, biztonságérzetet ad.:)
Szerintem ez nálam sosem fog elmúlni. (ezúton is köszönöm drága bátyámnak és unokatestvéremnek, akik gyerekkoromban halálra ijesztgettek)
Először is nyugodj meg... A szellemek nem tudnak bántani, mivel a valóságban nem léteznek, csak a fejedben... Szóval ne gondolj rájuk, és próbáld meg leküzdeni a félelmedet... Nem szabad ilyen butaságoktól félni... Az egyetlen dolog amitől félni kell, az maga a félelem...
Egyébként én is félek a sötétban... Főleg attól, hogy felrugok valamit...
De ha csinos lány vagy, akkor aludj mellettem... Ott még nem félt senki sem...
Semmi extra tudomány nem kell hozzá, csak egy kis tudatosság. Ne nézz, és ne olvass olyat amiben pl szellemekről, vagy bármilyen természeti feletti lényről van szó.
22 éves vagyok, és én is félek, kis korom óta. Takaró nélkül képtelen vagyok elaludni, még 50 fokban is kell. Évek óta nem nézek semmi rémisztőt, azóta sokat javult. De sejtésem szerint teljesen sose fog elmúlni. Viszont javítani mindenképp tudsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!