Nagyon félek a szellemektől, mit tegyek?
Az elmúlt pár hónapban elég sok szellemes/démonos horror filmet néztem meg pl: Paranormal activity,Grave Encounters stb..
Azóta eléggé beteg a lelkem,megfogadtam,hogy többet nem nézek ilyet,de nem bírom ki.Horror függő lettem.
Néha még halucinálok is,hogy az adott 'szellem' ott áll előttem. Este pl ha éhes/szomjas vagy egyéb dolgom van lent,egyszerűen képtelen vagyok lemenni,mert azt látom,hogy véres,halott testek lógnak le a plafonról vagy fekszenek előttem. Mit tegyek ez ellen?
Ne nézz több horrorfilmet! Ha horrorfilmeket nézel, akkor az ezzel fog járni! Félelemmel.
"A gondolataiddal alakítod a saját valóságod!" De ezt már előttem is elmagyarázta egy kedves válaszoló. Ez az idézet pedig Buddhától származik.
sokan nem hisznek benne 2 videót azért mutatnék és a 18 éves barátnőm ilyenekkel foglalkozik ilyen szellemekel
de a szellem nem árt nekünk max csak félemlíteni tud
2 videó: [link]
én már láttam 1 szellemet léteznek szellemek,démonok,ördgök
de nem bántanak ha megnem idézed őket
Ugyanilyen gondjaim voltak nekem is pár évvel ezelőtt. Nem ijesztgetni akarlak, de léteznek jó és gonosz erők. Sajnos a gonosz erő hatása alatt állsz és félelemben tart, de ugyanakkor élvezed a horror film adta rettegést. Ismerem az érzést.
Most jön a jó hír!
Léteznek angyalok is. Sőt még Isten is létezik!Tapasztaltam angyalokat is és démonokat is. Az a jó hír, hogy Isten angyalai erősebbek. Kérd segítségüket!Legjobb megoldás Istenhez fordulni, Ő jelenlétében nincs félelem.Engem is Ő szabadított meg a horror rabságától.
16.válaszoló! Szerintem inkább ne akarj ilyen helyzetben lenni,mert nem valami jó szórakoozás.
17.válaszoló! Hogy lépjek kapcsolatba az angyalokkal?XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!