Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek a szellemektől,...

Nagyon félek a szellemektől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hónapban elég sok szellemes/démonos horror filmet néztem meg pl: Paranormal activity,Grave Encounters stb..

Azóta eléggé beteg a lelkem,megfogadtam,hogy többet nem nézek ilyet,de nem bírom ki.Horror függő lettem.

Néha még halucinálok is,hogy az adott 'szellem' ott áll előttem. Este pl ha éhes/szomjas vagy egyéb dolgom van lent,egyszerűen képtelen vagyok lemenni,mert azt látom,hogy véres,halott testek lógnak le a plafonról vagy fekszenek előttem. Mit tegyek ez ellen?

2013. júl. 23. 13:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne nézz több horrorfilmet! Ha horrorfilmeket nézel, akkor az ezzel fog járni! Félelemmel.

"A gondolataiddal alakítod a saját valóságod!" De ezt már előttem is elmagyarázta egy kedves válaszoló. Ez az idézet pedig Buddhától származik.

2013. júl. 23. 15:25
 12/27 ortin ***** válasza:
szord be sóval az ablakpárkányokat belülről és az ajtóknál a küszöböt
2013. júl. 23. 18:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

sokan nem hisznek benne 2 videót azért mutatnék és a 18 éves barátnőm ilyenekkel foglalkozik ilyen szellemekel

de a szellem nem árt nekünk max csak félemlíteni tud

2 videó: [link]

2013. júl. 23. 18:53
 14/27 anonim ***** válasza:
2013. júl. 23. 18:54
 15/27 anonim ***** válasza:
47%

én már láttam 1 szellemet léteznek szellemek,démonok,ördgök

de nem bántanak ha megnem idézed őket

2013. júl. 23. 18:56
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ilyeneket énis szívesen látnék :D
2013. júl. 24. 00:21
 17/27 anonim ***** válasza:
49%

Ugyanilyen gondjaim voltak nekem is pár évvel ezelőtt. Nem ijesztgetni akarlak, de léteznek jó és gonosz erők. Sajnos a gonosz erő hatása alatt állsz és félelemben tart, de ugyanakkor élvezed a horror film adta rettegést. Ismerem az érzést.

Most jön a jó hír!

Léteznek angyalok is. Sőt még Isten is létezik!Tapasztaltam angyalokat is és démonokat is. Az a jó hír, hogy Isten angyalai erősebbek. Kérd segítségüket!Legjobb megoldás Istenhez fordulni, Ő jelenlétében nincs félelem.Engem is Ő szabadított meg a horror rabságától.

2013. júl. 24. 11:47
 18/27 A kérdező kommentje:

16.válaszoló! Szerintem inkább ne akarj ilyen helyzetben lenni,mert nem valami jó szórakoozás.

17.válaszoló! Hogy lépjek kapcsolatba az angyalokkal?XDD

2013. júl. 24. 13:59
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mitől félsz? Ők nem árthatnak neked, ha veled van Isten. Ha hiszel a szellemekben, akkor, higgy Istenben és ő segít. Imádkozz, hogy óvjon meg a gonosz erőktől és a bajtól! Isten vigyáz rád!
2013. júl. 24. 21:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
jóóóójjj gyünn a SHÁTÁÁNNNNNNNNNNNNNNNN
2013. júl. 24. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!