Tudom, hogy hülye kérdés, de mennyire gáz az, ha 14 és fél évesen még félek a szellemektől? És lehet ezért?
Amikor kicsi voltam, mindig a szomszéd sráccal játszottam, aki kb. 2 évvel lehet idősebb nálam és mindig szellemes történeteket mesélt, ezért még 10 évesen is a szüleimmel aludtam...tudom, hogy gáz, de nagyom durva történeteket mesélt..
És most vagyok 14 éves és még mindig félek a szellemektől, most tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy jajj ilyen nem létezik, de most is tök egyedül vagyok itthon és olyan hangok jönnek fel a földszintről, vagy itt a folyosóról, mintha valaki itt járkálna meg ilyesmi és nagyon félek...
Nagyon gáz? :S
Én kisgyerekkoromban láttam egy filmet, amiben egy tükör hiányzott, és a főhős nem magát látta, hanem valami klón robot volt egy ablak mögött, aki őt utánozta.
Na engem sok évvel utána is fura érzés fogott el, ha a tükörbe néztem, pedig már nem voltam kisgyerek. Szóval egy aprónak tűnő gyerekkori majré sokáig meg tud maradni. Egy idő után fakulni fog, és majd elmúlik.
Hát, 14 évesen velem is ez volt. Gáznak tartottam, de szerintem nem az. A félelem normális dolog, védekezell vele. Majd ha elmúlik a szellemekben való hited, elmúlik a félelem. Be kell bizonyítanod magadnak, hogy nincsenek olyan szellemek, akik bántani akarnak téged. Hitesd el, hogy nincs rá okod, stb. Ha meg ilyen hangokat hallasz, fogj mondjuk egy sodrófát, és magabiztosan keresd meg a hang forrását. Ha bármi van, ütretsz. Ha pedig tényleg egy szellem lenne ott-ezt kétlem-, és ne adj isten az lenne a célja, hogy bántson téged, úgysem tehetnél ellene semmit, ha egy helyben ülnél, sem.
Próbálj meg szembe nézni vele, bizonyítsd be magadnak, hogy nem kell félned. Kb ezeket csináltam, és fél év múlva teljesen sötétben sem féltem ha reccsent valami.
16 éves vagyok, és kb. 13 éves koromtól egészen idáig féltem a sötétben. Nem mertem egyedül sötétben lenni, minden este szorongás fogott el, ha aludni mentem - és persze se villanyt, sem TV-t nem tudtam bekapcsolni. Aztán két hónappal ezelőtt az egyik barátnőmnek hála kigyógyultam belőle, és van, hogy én lepődöm meg magamon, ha pl. éjszaka nem kapcsolok villanyt addig, ameddig iszok a mellettem lévő pohárból, pedig régen megtettem. : )
Szóval ne aggódj, ki lehet ebből jönni. : )
Srácok. Ne feledjétek: a szellemek avagy kísértetek nem tudnak hozzátok érni és semmi máshoz se nagyon.
Amitől parázni kell azok a kopogószellemek - illetve a démoni lények. Ez utóbbiak a legritkábbak, de a legveszedelmesebbek is. Sokszor van, hogy a belülről bezárt szobában hal meg valaki "rejtélyes módon". Ezeket eltussolják, de van ott pár dolog amiről senki nem beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!