Tudom, hogy hülye kérdés, de mennyire gáz az, ha 14 és fél évesen még félek a szellemektől? És lehet ezért?
Amikor kicsi voltam, mindig a szomszéd sráccal játszottam, aki kb. 2 évvel lehet idősebb nálam és mindig szellemes történeteket mesélt, ezért még 10 évesen is a szüleimmel aludtam...tudom, hogy gáz, de nagyom durva történeteket mesélt..
És most vagyok 14 éves és még mindig félek a szellemektől, most tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy jajj ilyen nem létezik, de most is tök egyedül vagyok itthon és olyan hangok jönnek fel a földszintről, vagy itt a folyosóról, mintha valaki itt járkálna meg ilyesmi és nagyon félek...
Nagyon gáz? :S
Velem is volt ilyen.........
Egyszer este a szüleim éjszakai mûszakjuk volt a munkahelyükön...tehát egyedül voltam a házba....este.Éjfélkor a folyosón,ami a szobám elött van,járkálást,hangokat hallottam...ez így ment vagy húsz percig,ekkor meguntam..pont mikor a hang az ajtóm elött ment el,kirohantam egy baseboll ütõvel a kezembe...................szegény folyosón mászkáló kutyám úgy meg ijedt hogy 2 hétig nem jött oda ha hívtam XD
Szia,
Szellemek vannak, ha hiszed, ha nem, de vannak. Sokáig én se hittem, vagy inkább nem akartam, de mióta gyerkőcöm van, azóta biztos hiszem. A gyerekek 7 éves korukig úgymond „tisztánlátók” olvas utána, hogy ez mit jelent. A lényeg, többször előfordult, hogy bújócskázott valakivel a lakásban, vagy ha rákérdeztünk kivel játszik, azt mondta a mamával, aki sajnos születése előtt eltávozott. Léteznek tisztánlátó emberek, sajnos a mai világban legtöbben badarságnak hiszik, nekem pozitív tapasztalataim vannak velük. A lényeg, kezdj el imádkozni, vagy mondj egy miatyánkot, legyen hited, nem árt, és még jót is tesz a léleknek. Amúgy nálunk is ott ücsörög a kisszobában egy szellem.
Köszi :D
Hát én annyira nem tudom lazán venni ezeket...Én is próbáltam már ezt a "szarom le, ha bántani akar, ígyis-úgyis megteszi" módszert, de olyankor mindig eszembe jut, hogy azért pont nekem nem kéne ezt gondolnom, amikor még csak 14 vagyok és ha meghalnék, egy csomó mindenről lemaradnék. És hát most nézzetek hülyének, de én nem akarok szüzen meghalni xD
15 vagyok, de még mindig nagyon félek. Amikor eljön az este, annyira megijedek, hogy be bújok a paplan alá, mint egy öt éves és arra gondolok, hogy mivan ha valami néz kint az ablakba (ablak mellet van az ágyam) , vagy kituggya mi van most az ágyam fölött. Vagy ha kell igyak, vagy WC-re kell menjek, nem megyek.. Futok. S anyuék hülyének néznek :D
Szóval ha le száll az éj, rám senki nem számíthat semmibe :D .
@
Ahhj mindjárt sötét van :(
Köszönöm a többi választ is :)
Ez a Mész a k.urva anyádba,mielött háronig számolok te nyomi!!! nagyon tetszett x'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!