19 évesen egyedül élek, és elvesztettem a munkám mit csináljak?
nincsenek barátaid, akikhez odaköltözhetsz egy kis időre?
igényelj segélyt, menj a munkaügyibe, hátha van valami meló épp neked. amíg van hol élned, és van neted, addig pedig küldd a CV-ket ahova csak tudod.
ideiglenesen gyorsan vállalj el egy melót pultosként, kasszásként, stb., ilyeneket mindig keresnek!! legalább a bérleti kijön majd.
közben pedig küldözgesd az életrajzokat és keress jobbat!!
hajrá!!!
gyárakban mindig van felvétel. Ahogy nyomdákban is betanított munkást mindig keresnek.
Ha most küldtek el akkor meg kellett hogy kapjad a ledolgozott munkádért a fizetésedet. Ahogy tudod azzal spórolj. Ne költekezz ajándékokra, és egyéb dolgokra. Keress munkát. Ha találsz hamar akkor be tudod osztani a pénzedet.
Igen, januárra nem lesz fizud, de februárra igen. Addig kérhetsz kölcsön barátoktól, hogy kifizethesd az albit.
Vállalj el valamit minél gyorsabban!
Ha pedig már van valami fix mellette befejezheted estin a sulit és még a fizikát is elvégezheted levelezőn! Ne add fel csak azért, mert sz*rok a körülmények, ha van eszed hozzá küzdj érte!!!
Manapság nagyon nehéz munkát találni. Próbáld meg minél több helyre elküldeni az önéletrajzod, esetleg érdeklődj ismerősöktől, hátha tudnak ajánlani valamit.
Addig, amíg nem jön össze valami, én is azt tudom javasolni, hogy menj el a munkaügyibe, és menj el személyesen a lakóhelyeden lévő (vagy a legközelebbi) családsegítő központba, hátha tudnak neked segíteni. 1 próbát megér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!