Mindig egyedül?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult az életem, hogy igazából senki életébe nem kellek. /értem ezalatt anyát, apát, testvért/ Hasonló helyzetben mi motivál benneteket, hogy minden nap felkeljetek?2012. dec. 10. 15:57
1/28 anonim válasza:
a reggel....
miért kellene h egy rokon motiváljon az életben ????
keress egy célt és azért tedd amit teszel
ne mások miatt hanem magad miatt kelj fel reggelente
2/28 anonim válasza:
előzőnek:
az egoizmus zsákutca....(de még mekkora !)
3/28 anonim válasza:
A saját életem. Miért kéne hogy bárki életébe "kelljek"?
Dolgoztam, aztán lett saját családom.
4/28 anonim válasza:
Pontosan, ahogy #1 írja. A saját életedet éld.
5/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy anyagilag nem tudok még függetlenedni. De amint tehetem, meg fogom.
A célom eddig megvolt, a tanulás, meg mellette munka, de valahogy olyan értelmetlen az egész, hogy nincs kiért.
2012. dec. 10. 16:11
7/28 anonim válasza:
a kérdezőnek totál igaza van. KELL valaki, akivel és akiért élhet.
8/28 tetris válasza:
Ha nincs senki, akkor legyen egy kisállat. Egy hörcsög, vagy cica, kutya. Annyi szeretet tud adni egy állat, hogy értük érdemes mindennap felkelni.
9/28 anonim válasza:
1 állat nem hallgat meg. nem érez veled együtt. nem ad tanácsot. vele nem lesz családod. stb....
10/28 anonim válasza:
"nem érez veled együtt..."
ez így nem egészen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!