Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Félek.

Mi lehet ez? Félek.

Figyelt kérdés

Itt ben vagyok a szobábma, és hallom hogy a konyhából érdekes hangok hallatszódnak. Senki nincs még itthon, háziállatunk nincs. Mintha valami, vagy valaki futna és mintha lihegne halkan, vagy én nemtudomm. Nemmerek kinézni. Többször ki kiabáltam, egy időre elmult majd megint. Az ablakok csúkva vannak, huzat nemlehet. Mit tegyek?

14/f

2013. jún. 21. 15:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

Blandior appropinquat hora,

tragici fatum meum et patet.

Secretum meum mihi sepulchrum tuum

Lorem ipsum dolor sit ancilla tua: in perpetuum,

Quia ego autem miraculo.

2013. jún. 22. 12:43
 22/42 anonim válasza:
izgalommal varom a fejlemenyeket cc:
2013. jún. 22. 22:46
 23/42 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, hogy egy Baziliszkusz van a csöveitekbe. Próbálj meg párszaszóul beszélni, mint a Harry Potterben! És nézd meg a csapjaitokat, hátha van valahol valami jelzés... Esetleg nem történt más különös dolog? Pl: kővédermedt emberek, üzenetek a falon, stb...
2013. jún. 22. 23:38
 24/42 anonim válasza:
véleményem, szerint halucináltál,bár én magamból indulok ki,mert amikor egyedül vagyok velem is hasonló dolgok történnek,de amikor itthon van valaki nincs semmi. :)
2013. jún. 23. 23:27
 25/42 anonim ***** válasza:
Marslakók
2013. jún. 23. 23:55
 26/42 A kérdező kommentje:
De a szüleim is hallották. Telefonomat kiraktam, úgy, hogy minden látszódjon, de érdekes modon nem hallottam, és nemis láttam semmit.
2013. jún. 24. 07:56
 27/42 anonim ***** válasza:
ez biztos akkor hogy a kecskemacskadisznóember!!!!
2013. jún. 24. 13:35
 28/42 anonim ***** válasza:
Nőjjetek már fel emberek!
2013. jún. 24. 17:20
 29/42 anonim ***** válasza:

Az hát, nőljetek fel, egyszerűen csak beszökött egy pedofil a lakásba :D

Komolyra fordítva a szót, ha már nem lehet hallani, akkor nem kell vele foglalkozni, de ha még mindig hallatszik, akkor annak valaminek lennie kell. Körülbelül milyen hangosan lehet hallani, tudnád esetleg valamihez hozzámérni, pl ember suttogása, stb?

2013. jún. 24. 18:18
 30/42 A kérdező kommentje:
Igen, kb mint egy ember suttogása, kicsit hangosabb. Ma is hallottam. Körülnéztem alaposan a házba, de semmi.
2013. jún. 25. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!