Itt ben vagyok a szobábma, és hallom hogy a konyhából érdekes hangok hallatszódnak. Senki nincs még itthon, háziállatunk nincs. Mintha valami, vagy valaki futna és mintha lihegne halkan, vagy én nemtudomm. Nemmerek kinézni. Többször ki kiabáltam, egy időre elmult majd megint. Az ablakok csúkva vannak, huzat nemlehet. Mit tegyek?
Erre más megoldás nincs, ki kell menned, és megnézni mi az. Meglátod, pont olyan kis ártatlan dolog lesz, amire nem is gondolnál :)
2013. jún. 21. 15:32
2/42 anonim válasza:
Megnézted? Mi volt az?
2013. jún. 21. 15:48
3/42 anonim válasza:
Szellem
2013. jún. 21. 16:21
4/42 anonim válasza:
Menjél ki, ne legyél gyáva.
2013. jún. 21. 16:29
5/42 anonim válasza:
A kérdező azóta halott. Este benne lesz a hírekben!
2013. jún. 21. 16:48
6/42 anonim válasza:
En is szoktam hallani hangokat es latni is arcokat..de ezzel ne torodj ,inkabb hallgatozz ,es ha nem haltal meg akkor irj egy kommentot hogy mi volt az !!! ha nem irsz ezek szerint meghaltal :O
2013. jún. 21. 17:13
7/42 anonim válasza:
Nyugodj békében! Engem azért érdekelt volna mi volt az....
2013. jún. 21. 17:16
8/42 anonim válasza:
Azért ez ijesztő. Mármint, hogy ilyen dög melegben az ablakok csukva vannak :D
Vagy lehet, hogy szimplán döglődik a légkondi, ha van nektek. De ne félj, nappal van és 38 fok árnyékban, tehát ilyenkor az ember nem ijed meg annyira. De egyszer úgyis ki kell menned a konyhába, mert enned vagy innod kell valamit. Ha betörő, akkor már rég elment volna, vagy rád rúgta volna az ajtót, ha meg valami más, akkor nem kell félni tőle, szerintem.
De azért nem értem miért tőlünk kérdezed, amikor erre te jöhetnél rá legelőször. :D
2013. jún. 21. 17:39
9/42 anonim válasza:
patkány... VAGY A, MEDVEDISZNÓEMBER!!!!
2013. jún. 21. 18:18
10/42 A kérdező kommentje:
Bátorságot vettem és kimentem. Nemvoltott semmi. Vissza bejöttem egy idő után megint. Nemértem. De mostmár mintha enyhén a szobámba is hallanám, bár megjöttem a szüleim a melóból, most nemhallom. Egér, patkány nemlehet, az tudom milyen hangaj van (nemminha lettvolna már nálunk). Nemtetszikez nekem. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!