Itt ben vagyok a szobábma, és hallom hogy a konyhából érdekes hangok hallatszódnak. Senki nincs még itthon, háziállatunk nincs. Mintha valami, vagy valaki futna és mintha lihegne halkan, vagy én nemtudomm. Nemmerek kinézni. Többször ki kiabáltam, egy időre elmult majd megint. Az ablakok csúkva vannak, huzat nemlehet. Mit tegyek?
De, pont hogy egy betörő az! Pont ezért nem találjátok, mert elbújt! Valószínű a szobádban lehet. Nagyon vigyázz éjszaka! Ha pedofil az a legrosszabb. Ez válasz lenne arra, hogy miért lihegett. Megérezte, hogy ott vagy bent a szobában. :D:D
2013. jún. 21. 22:26
13/42 anonim válasza:
Tényleg, nézz be a szekrényekbe, ágy alá meg mindenhova, ahova elbújhatott!! Várjuk az eredményt!
2013. jún. 21. 22:40
14/42 anonim válasza:
AZ ÁGY ALATT VAN!!!!!
2013. jún. 21. 23:30
15/42 anonim válasza:
most mar en is félek :c
2013. jún. 21. 23:30
16/42 A kérdező kommentje:
Az ágyam alá nembujhatott, max az ágynemü tartómba, de nincs ott semmi. A szekrényeket átnéztük, mert mondtam a szüleimnek, és mondták, hogy éjjel őkis halották. Most kivételesen nemhalom. (és nemis tünt el semmi)
2013. jún. 22. 09:50
17/42 anonim válasza:
Nekem egy időben háziszellemem volt, de nem bántott. Vannak azonban ártó démonok is, azokkal vigyázni kell. Én imádkozni szoktam, hogy az angyalok megvédjenek. Eddig sikerült...
2013. jún. 22. 10:51
18/42 A kérdező kommentje:
Én nemszoktam imádkozni. Ami aztilleti templomba életembe sohasem voltam. De mitagadás, a szellemekben hiszek. Nemtudom milehet ez. Megint hallom. Szüleim az udvaron vannak, mert megkértem őket, hogy emnnyenek ki egy 10 perce csak ugy kiványcsiság képp, hogy akkor hallom-e. És igen, hallom. Ha kimegyek a konyhába nics. és nemis hallok semmit. Ez ám a rejtély :/
2013. jún. 22. 11:02
19/42 anonim válasza:
Mindig ugyanabból az irányból jön, vagy mozog a hangforrás?
Mert akkor valami bent van a lakásban és járkál. Ha pedig egy irányból jön, akkor az is lehet, hogy termesz, vagy valami ilyen kisebb dolog, mert azok is tudnak hangot adni, persze nem ők maguk adják, hanem ahogy mozognak. De szerintem helyezz föl kamerákat, elég ha csak a mobilod bekapcsolod és felrakod valahova, ahonnan az egész szobát megtudja figyelni, és kimész.
2013. jún. 22. 11:16
20/42 A kérdező kommentje:
Nemis tudom. Hát mintha mozogna. Nemhiném, hogy valami állat, mert sosemvolt nálunk. Mindíg tisztaság és rendvan. Ez a kamerás ötlet nem rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!