Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek, szerintetek ez...

Nagyon félek, szerintetek ez igaz, vagy meghibbantam?

Figyelt kérdés

Szóval rákos vagyok. Régóta. Nagyon sokat imádkoztam, hogy gyógyuljak meg, de semmilyen visszajelzést nem kaptam. Tegnap éjszaka egyedül voltam, és kicsapódott az erkélyajtó. Nagyon félős vagyok, a takaróhoz bújtam, majd valami megszólított. A függöny mögött volt egy gyönyörű arc, meg két kéz, kezében gyertya, mellette két oldalt kicsi lebegő emberek. Azt hiszem angyalok. Megkértek, hogy rajzoljak, milyen életet szeretnék, én pedig lerajzoltam, hogy a gyerekeimmel vagyok, meg a volt férjemmel, aki elvált tőlem. Azt mondták, hogy ne aggódjak, meggyógyulok, és úgy lesz ahogy rajzoltam. Többre nem emlékszem, de ma reggel arra keltem, hogy hideg van. Nyitva volt az erkélyajtó, mellettem egy füzet. belelapoztam, és megláttam a rajzot. Aztán odamentem, hogy becsukjam az ajtót, és a függöny még ugyanúgy van. Aztán megláttam valamit, amitől nagyon megijedtem, és átszaladtam a volt férjemhez: viaszfolt, ahol az az arc volt a gyertyával. Elmeséltem neki, de nem hitte el.

Én ezt nagyon komolyan gondolom, nem fake, és nem szórakozásból írtam. Mi a fene? Mi történik? Segítsetek, félek!

2013. ápr. 22. 14:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%
A szóhasználatból kiderül, hogy nagyon is fake...
2013. ápr. 22. 14:46
 2/18 A kérdező kommentje:

Szerintem elég világosan leírtam, hogy nem fake, de ha egyeseknek nehéz a felfogásuk, akkor még egyszer:

NEM FAKE.

Kétségbe vagyok esve, és segítséget kérek. Szerintem nem kéne egyből lefakezni az egészet. Akik semmiben sem hisznek, azok miért jönnek az Ezotéria részhez??

2013. ápr. 22. 14:52
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Az a furcsa, hogy félsz.Most elvileg boldognak kellene lenned, legalább is, akik hasonló élményeket élnek át, azoknak inkább erőt szoktak adni az ilyen élmények, nem pedig megfélemlítik.
2013. ápr. 22. 14:55
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Tekintsd egy jelnek.Ha hiszel benne, akkor gondolj rá pozitívan!Emiatt rossz nem történhet veled.Vagy meggyógyulsz vagy nem. Viszont a gondolataidat ezáltal irányíthatod, ami nagyban kihatással lehet az állapotodra.A pozitív gondolatok csodát tehetnek!Ha nem hiszel benne akkor pedig felejtsd el.De bármelyiket is vallod, éld tovább az életed, ennyi.
2013. ápr. 22. 14:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
fényképezd le a viasazfoltot, különben nem hisszük el.
2013. ápr. 22. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
meg a rajzot is.
2013. ápr. 22. 15:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az bizonyíték lenne, ha lefotózza a rajzot, meg a viaszfoltot?Viaszt akár mikor kenhet az ablakra és azt rajzol, amit akar.
2013. ápr. 22. 15:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
ha annyi munkát belerak, hogy csinál egy viaszfoltot és egy rajzot és azt berakja, akkor igazán el lehet hinni :)
2013. ápr. 22. 15:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kéne elküldenem, a viaszt már leszedtem, de a rajzot holnap elküldöm, most nem otthon vagyok, kicsit parázok ott aludni... De kicsit rossz, hogy amúgy nem hiszitek el, de aki írt az elsőn, és a képeseken kívül, annak mind ment a zöld. :)
2013. ápr. 22. 18:17
 10/18 Antimod ***** válasza:
80%

Nem hiszem, hogy az a lényeg, ki hiszi el. Sokkal inkább az, te hogyan viszonyulsz hozzá. Miért ijedtél meg tőle? Miért félsz? Nem bántottak.

Ha pedig valós volt, és igazat mondtak, pláne nincs mitől félned.

Mindentől függetlenül jó gyógyulást kívánok neked!

2013. ápr. 22. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!