én este szoktam menni boltba és tegnap halt meg a mamám, azóta félek, mert úgy érzem, mintha jönne utánam.16F Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
kicsit megijedtem....nem voltunk jóban és ma mikor boltba mentem (biciklivel) félek2013. máj. 8. 22:40
2/12 anonim válasza:
Ez nem lehetséges, csak össze vagy zavarodva érthető módon és azt hiszed hogy követ téged. Amikor az én nagymamám halt meg 7 évvel ezelőtt akkor én 14 éves voltam, de mégsem képzeltem be ilyeneket hogy követ meg figyel engem. mert tudtam hogy nincsenek szellemek meg nem maradt meg sehol.
4/12 anonim válasza:
lehetseges, de nem valoszinu. Sokkal valoszinubb van h a fejedben van az egesz.
5/12 anonim válasza:
Nem, mivel a hullák nem mászkálnak a rokonaik után.
6/12 Lilith1994 válasza:
Nem tudom miből gondoljátok hogy halál után nincsen élet....
7/12 Antimod válasza:
Félni nem kell tőle, akár "mászkál utánad", akár nem. Egyébként szerintem lehetséges, az már viszont nem, hogy bármit ártson neked. Ha egyáltalán akarna is ilyet.
8/12 anonim válasza:
#6: például azért, mert a világon eddig összesen élt cirka 107 000 000 000 (százhét milliárd) emberből még egyetlen egy sem tért vissza a halálból ;)
Egyébként a válasz a kérdésre: természetes, hogy most ilyesmiken gondolkodsz, de alaptalan a félelmed.
9/12 anonim válasza:
Először is részvétem a mamád miatt,másodszorra meg szerintem ez természetes,mert ilyenkor lehet hogy rákoncentrálsz és akkor elképzeled hogy ott van. De szerintem lehetséges :)
10/12 anonim válasza:
Van egy ilyen angol sorozat. Az a címe h 'szellemekkel suttogó'. Menyj el ahhoz a nőhöz és megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!