S. O. S.! Mit tegyek ha biztosra tudom valakiről, hogy vámpír?
Figyelt kérdés
Vannak bizonyítékaim is rá. De ő tuti, hogy nem ismerné be. Kinek lehet szólni vagy mi a teendő? Segítsetek, mert nagyon félek, hogy ő előbb megtudja, hogy én tudom minthogy valaki segítene nekem. És ez teljesen komoly, kételkedők kíméljenek. Tényleg segítségre van szükségem!2013. ápr. 4. 18:49
51/54 TwilgihtFan válasza:
Nem akarlak megszérteni de szerintem valamit elnéstél. éN aszt mondom hogy ismerd meg közeleb-röl. Pl.
-Mi a kedvencs kajád?
-Mit szerets csinálni?
-meg hivhatlak e egy limonadéra vagy kávéra?
52/54 anonim válasza:
NAGYON ERDEKEL MI TORTENT!! EN IS EGYRE JOBBAN HISZEK BENNUK!! VAGYIS JO LENNE, HA LETEZNENEK
53/54 Bugyi Dominika válasza:
A vámpírok nak van tükörképük és a fokhagyma se a szentelt víz nem rosz nekiek
54/54 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg összebarátkozni vele, ha rád támadna szúrd sziven és önvédelemnek állitsd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!