Hogyan legyek vámpír?
Figyelt kérdés
komoly válaszokat szeretnék kapni és nem!nem vok twilightpancser!!!2013. márc. 29. 21:20
1/22 anonim válasza:
1.lépés találj 1 vámpírt
2.lépés old meg hogy átváltoztasson
3.ne ölj meg mindenkit mer levadásznak
4.lépés ennyi volt élvezd a vp létet.
2/22 anonim válasza:
sajnálom, hogy nekem kell felvilágosítanom téged, de vámpírok-most figyelj!-NEM LÉTEZNEK! (sry., ez olyan, mint a mikulás)
3/22 anonim válasza:
Vedd meg az Éjszakák kiegészítőt. Barátkozz össze egy vámpírra. Ajánld fel, hogy tegyen vámpírrá. Ilyenkor ha barátok vagytok a csuklódat megharapja, szerelemnél a nyakadat. Fél napig émelyegni fogsz és nagyon lemegy az energiád. Ezután vámpírrá változol, ihatsz plazmát. Vigyázz a napfénytől akár el is ájulhatsz!! Emberi kajától pedig rosszul leszel, és behánysz. Boldog vámpír létet!
4/22 SSJGoku válasza:
járj el meghallgatásokra és ha kiválasztanak akkor egy filmben eljátszhatsz egy vámpírt ilyen egyszerű
5/22 anonim válasza:
Feküdj hanyatt, mi meg átdöfünk a testeden egy karót. Ha nem kelsz fel majd, azt fogjuk mondani, hogy vámpír voltál.
6/22 anonim válasza:
én kicsikoromban kenyérbélből csináltam magamnak vámpírfogat.
7/22 anonim válasza:
Addig nézd az alkonyat szagát, amíg az nem leszel. VIGYÁZAT, előfordulhat, hogy vámpír helyett ZOMBI leszel, ha ezt tapasztalod magadon, azonnal hagyd abba és keress mást.
Egyébként kérdezd Beavis és Buttheadtől, ők profik a témában.
8/22 anonim válasza:
én rosszul vagyok az alkonyattól már sokszor láttam már bocs annak akik szeretik de mindenki különbözik ja és miért akarsz vámpír lenni ? léci válaszolj ! ez engem érdekel hogy mi a frászért akarsz az lenni !
9/22 anonim válasza:
ja és azért láttam sokszor mert az osztálytársam megakarta nézni !
10/22 anonim válasza:
Már most is az vagy, egy energiavámpír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!