S. O. S.! Mit tegyek ha biztosra tudom valakiről, hogy vámpír?
Figyelt kérdés
Vannak bizonyítékaim is rá. De ő tuti, hogy nem ismerné be. Kinek lehet szólni vagy mi a teendő? Segítsetek, mert nagyon félek, hogy ő előbb megtudja, hogy én tudom minthogy valaki segítene nekem. És ez teljesen komoly, kételkedők kíméljenek. Tényleg segítségre van szükségem!2013. ápr. 4. 18:49
21/54 Zanurusa válasza:
Üdv néked ,írd meg nekem hogy pontosan hol és kivel történik ez és mikor a többit priviben,én köszönöm.
22/54 anonim válasza:
Hívd Pengét úgy tudom hogy már Edwárdal is végzett múlthéten nagyon profi!
24/54 anonim válasza:
15:36 -os főként akkor volt "szagos" mikor azt írta,attól fél,hogy nehogy megtudják ő kicsoda:)
25/54 anonim válasza:
Hát tényleg nem nagyon hangzik igaznak , de ha az és tényleg ennyire be vagy ijedve akkor talán kérdezd meg őt , ha nem mered akkor nem tudjuk meg az igazságot . ja és kérdezd meg hogy tud e magáról fényképeket mutatni na de persze ne ilyen átlátszóan de kérdezd meg és ha azt mondja nem , vagy teljesen ugyan olyan mint a képeken akkor talán .
DE HA EDDIG MÉG NEM SZÍVTA A VÉRED AKKOR NEM IS FOGJA ! ! !
És nem vámpír szerintem az illető , hívd fel azokat akik eltűntek és röhögjetek jót ezen a történeten .
26/54 anonim válasza:
24/25-ös
Nekem is akkor lett végképp gyanús a dolog.
27/54 A kérdező kommentje:
Látom baromi vicces a dolog, majd ha szépen a ti ismerőseitek, családtagjaitok is eltűnnek vagy meghalnak majd akkor lehet ti is komolyan veszitek. Nem értem miért kell más problémájából viccet csinálni. Aki nem hisz az ilyen dolgokban, nem tapasztalt még hasonlót, az úgysem tud segíteni nem értem miért van itt. Röhögni máshol is lehet. Nekem segítség kell. Egyébként pedig nem akarom megölni az illetőt, mivel ő is valahol ember, csak megszállta ez a valami, ezért gondoltam akár ördögűzésre vagy bármire ami megtisztítja. Nem vagyok jártas az ilyen témákban, nem nézek se horror filmeket se alkonyat meg hasonló vámpíros dolgokat, azért kértem itt segítséget.
2013. ápr. 5. 18:07
28/54 anonim válasza:
Szerintem röhögni máshol ennyire nem,de jó,te leszel a heti kamuban az aranyérmes.:XD csőváz
29/54 anonim válasza:
Ha nem vagy jártas a témában, akkor honnan a rákból veszed, hogy a csaj vámpír és nem egyszerű ember? Ha meg az emberek naponta tűnnének el s nem kerülnének többet elő, arról szerintem már más is hallott volna rajtad kívül, tekintve, hogy az emberek többségének vannak hozzátartozói, akik keresni kezdik az eltűntet (és értesítik a rendőrséget, amely elég gyakran tényleg nem tud érdemleges segítséget nyújtani nekik).
30/54 anonim válasza:
Szinte látszik benne a twilight-nak az árnyéka. Lehet, hogy csak megjátssza, a filmben is eltűnnek a vámpírok meg minden, emberek halnak meg..stb Szimplán egyéniség szeretne lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!