Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » S. O. S.! Mit tegyek ha...

S. O. S.! Mit tegyek ha biztosra tudom valakiről, hogy vámpír?

Figyelt kérdés
Vannak bizonyítékaim is rá. De ő tuti, hogy nem ismerné be. Kinek lehet szólni vagy mi a teendő? Segítsetek, mert nagyon félek, hogy ő előbb megtudja, hogy én tudom minthogy valaki segítene nekem. És ez teljesen komoly, kételkedők kíméljenek. Tényleg segítségre van szükségem!

2013. ápr. 4. 18:49
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
94%

Ott vannak a szemfogai a nyakadon?

Hiába,volt értelme megcsinálni az Alkonyatot:(

2013. ápr. 4. 18:51
 2/54 A kérdező kommentje:
Ennek köze nincs az alkonyathoz. Nem hiszem el, hogy minden ember ennyire földhöz ragadt.
2013. ápr. 4. 18:57
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Miből állapítottad meg?Komolyan érdekelne.
2013. ápr. 4. 19:00
 4/54 A kérdező kommentje:
Igazából lassan állt össze a kép, előtte én sem hittem az ilyen dolgokban. Ránézésre is elég furcsa az illető, van benne valami természetellenes, a szemében például, a bőre is rendkívül világos, pedig nem abba a típusba tartozik, emellett nagyon titokzatos, állandóan éjszaka megy mindenhova, sokszor nem is lehet tudni hova. De persze ez még nem lenne bizonyíték, csak furcsa, viszont ahogy figyeltem azt vettem észre, hogy elég gyakran tűnik el emberekkel, akár csak sétálni és érdekes módon sokukat azóta nem láttuk újra. Egyébként valahogy a beszédével mintha megbűvölné az embereket, vagy nem is tudom hogy nevezzem.
2013. ápr. 4. 19:08
 5/54 anonim ***** válasza:
100%

Ától függ mit akarsz vele csinálni...

Ha ki akarod iktatni, akkor szentelt vízbe áztatott karóval szúrd sziven

2013. ápr. 4. 19:30
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vámpír,ha már ilyen bűvölő,nő vagy férfi?
2013. ápr. 4. 19:34
 7/54 A kérdező kommentje:
Nő és elég veszélyes. Most komolyan, ki az aki karóval támad manapság valakire. Ezzel vagy azt érném el, hogy megölne mielőtt bármit tennék vagy elkapnának és diliházba csuknának. Úgysem hinni nekem senki, ahogy valljuk be én se hinném el másnak ha nem látnám saját szememmel.
2013. ápr. 4. 19:44
 8/54 anonim ***** válasza:
19%

Azt hogy mit tegyél???

Nem tehetsz semmit.

2013. ápr. 4. 19:44
 9/54 A kérdező kommentje:
Valamit muszáj tenni, nem futkározhat szabadon a városban! Mi van ha többen vannak? És mi van ha a következő áldozata én leszek vagy ami még rosszabb a családom vagy a barátaim? Ezt nem hagyhatom.
2013. ápr. 4. 19:48
 10/54 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ellenőrizd le, hogy van-e tükörképe és csak utána ítélkezz. Azt sem árt figyelembe venni, hogy a fokhagyma milyen hatással van azokra, akik tényleg vámpírok.
2013. ápr. 4. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!