S. O. S.! Mit tegyek ha biztosra tudom valakiről, hogy vámpír?
Figyelt kérdés
Vannak bizonyítékaim is rá. De ő tuti, hogy nem ismerné be. Kinek lehet szólni vagy mi a teendő? Segítsetek, mert nagyon félek, hogy ő előbb megtudja, hogy én tudom minthogy valaki segítene nekem. És ez teljesen komoly, kételkedők kíméljenek. Tényleg segítségre van szükségem!2013. ápr. 4. 18:49
31/54 anonim válasza:
Kérdező,szexelj a vámpír csajjal és mindjárt a vérképed is jobb lesz:D
32/54 anonim válasza:
szólj Sarah Michelle gellarnak vagyis Buffynak ő a vámpírvadász.DDD :)
A viccet félre téve beszélj egy pappal ők jártasak az ilyesmiben :)
33/54 anonim válasza:
De akkor lehet hogy az összes szép nő vámpír mert mindegyikük csábítja a férfiakat vagyis én legalábis elcsábulok egy szép nő láttán :)
34/54 Farkas András D. válasza:
Ha igaz amit mondasz, akkor ajánlom olvass utána legendákban , hogy mit kell tenni ilyen esetben, amennyiben kicsit több infót tudnál adni, az nagyban segítene.
35/54 anonim válasza:
Vannak vadászok..M.o.-n is, de elég elérhetetlenek..és ne is akard ezt az utat választani..
Szerintem szállj le róla ;-) hagyd békén!
36/54 anonim válasza:
hagy békén! mégegszer ne szòljak!
37/54 anonim válasza:
A következő te leszel!!!
Üdv:Drakulina
38/54 anonim válasza:
Vigyázz mert még a végén rádcuppan aztán kiszipolyoz :DD
39/54 anonim válasza:
Jaj, istenem, a vámpírok nem ölnek, meg ők innen kimenekültek, a kritikus adók miatt! Egy vérszipollyal van dolgod; ő szokott embereket gyilkolni.
Üdv, Murloughné :)
40/54 anonim válasza:
Bárcsak engem is jól le szopolyozna egy vámpír hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!