S. O. S.! Mit tegyek ha biztosra tudom valakiről, hogy vámpír?
Én igazából nem tudom, hogy higgyek-e ebben. Senki nem tudhatja biztosra, hogy tényleg nem léteznek. Én pl még soha nem láttam 1 millió forintot sem egyben, mégis hiszem, hogy létezik annyi pénz :D na szóval én nem csúfolódok meg semmi ilyesmi, mégis érdekes.
Én a Te helyedben két dolog közül választanék:
1. Békén hagynám, kerülném, rá se néznék, és a barátaim/családtagjaim is megkérném, hogy kerüljék ők is.
2. Ha nem lennék szívbajos/ijedős fajta, akkor vagy egy pappal beszélnék (persze ő lehet kinevetne) vagy neten keresgélnék, míg nem találnék valamit. Mondjuk legendákat olvasgass ezekről.
Majd azért írd meg mi lett végül!
Nem válaszol a privikre...szerintem őt is elkapta. Mindig ez van. Az emberek csak úgy eltűnnek, pedig halálosan megvoltak rémülve, SOS-eznek meg minden... És még csak senki le se xarja. Az emberek mindig bemagyaráznak maguknak valamit, hogy ne kelljen foglalkozniuk egymással, hogy ne kelljen elfogadniuk hihetetlen dolgokat. Csak mert valami túlnő az eszünkön nem jelenti azt, hogy nem igaz. De mindenkinek relatív a valóság. Nem találsz két embert, akinek teljesen azonos világképe lenne. Az igazság nem relatív. A valóság az. A nézőpont az. Ami igaz, az attól függetlenül igaz, hogy ki nézi és milyen szögből.
Kinek lehet szólni ha vámpír-gyanús valaki? Egy hivatásos vámpírvadásznak. Ja, hogy olyanok nincsenek, mer' vámpírok sincsenek? Vámpírok nincsenek, mer' ez a hivatalos társadalmi álláspont. Csakhogy ettől még qurvára vannak. 300 éve még ez volt a hivatalos álláspont, aztán jön a modern ember, és azt mondja nincs természetfeletti, mert nem látja. Basszus, az Ősrobbanást megfigyelte már valaki? Az evolúciót megfigyelte már valaki? Mégis bizonyítottnak hiszik. Tudjuk mi a gravitáció? Ja, azt hisszük. Tudjuk miért úgy működik? Halvány lila gőzünk sincs. A modern ember nem csinál mást, mint ujjal mutogat a régiekre, hogy azok minden xart elhittek, de ő maga ugyanezt csinálja. Csak bemeséli magának, hogy tudja és nem hiszi. És ez nem önámítás?
Látta már valaki a piramisokat? A Stonehenge-t? A megaliticus építményeket, amik több tonnás simára vágott sziklákból állnak, és milliméter pontosan illeszkednek? A modern ember MA nem tudja ezeket megismételni. Az Atomkor mérnökei nem tudják megismételni. Az Atomkor tudósainak fingjuk nincs róla(!), hogyan húzták fel az ókoriak ezeket az építményeket mindenféle lézervágó meg gépek nélkül! Fingotok nincsen! Ti vagytok a "nagyesze" mi? "Hogy ők sokkal jobban tudja okosok." Hogy a Baljós Árnyak Nass főnökét idézzem.
Papnak hiába szólsz, a kereszténység 90% nem hisz szörnyek létében, pedig a Bibliában le vannak írva. Ez épp olyan, minthogy egészen 1484 December 5.-ig a római egyház tagadta a mágia meg boszorkányok létét és aki hitt a létezésükben azt eretneknek bélyegezték, és egyes helyeken kivégezték (pedig ezek természetesen szintén írva vannak a Bibliában), de ekkor 8. Ince Pápa bullát adott ki boszorkány-irtásra, és innentől kezdve már az volt eretnek, aki tagadta a boszorkányság létét. Szánalmas.
Nem értem miért kell nevetmi mások baján. Vannk akik igenis hisznek az ilyenben!!!!
ÉN hiszek neki. Sajnos sokan nem veszik komolyan az ilyesmit... neken van pár tapasztalatom de az egyenlõre hagyom. Kár hogy a ,,vadászok" nincsennek már.
Szerintem próbáld megfigyelni. Pl an olyan h napernyõvel mászkál, érzékeny e a bõre vagy h hogyan reagál. vér szagra v a látványára. EZ a legfontosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!