Milyen lény lehet?
Nagyon érdekelne, hogy mi lehet valaki, akit ismerek. Nem farkas.. valami más. De nem tudom, mi. Teljesen emberi, egészen addig, míg nem kezd el megváltozni.
Jellemzői:
-Sok alvásra van szüksége
-A csontjai úgy ropognak, és irreális irányba tudnak hajlani (ez az egy amiben farkashoz hasonló)
-A bőre nagyon világos, fehér, de nem csak hogy bírja, még szeretni is a napfényt
-Végtagjai feltűnően szőrösek
-Az emberei tulajdonságai sokkal erősebbek, mint az embereknek, és van mikor uralni sem tudja, viszont nem agresszív, mint a farkasok, sokkal inkább csendes.
-Vállai sokkal szélesebbek, mint az embereknek, de maga a testalkata inkább vékony.
-Futása meglehetősen gyors (bár a vámpírsebességnek közelébe se ér).
-Szemfogai hegyesek, de ez nem olyan szembetűnő, egy farkaséhoz képest kicsi.
-Harapása viszont erős.
Röviden ennyit tudok róla egyenlőre.
Táplálkozási szokásairól különösebbet nem tudok, látszólag ugyanazt eszi, mint bármelyik ember, bár kifejezetten "túlsózza" az ételeit.
Ebből semmi sem utal arra, hogy nem egy ugyanolyan ember lenne, mint te vagy én. Pl nekem is széles a vállam, elég szőrös a lábam, és meglehetősen gyorsan futok, mégis 100%-ban homo sapiens vagyok. Húgom, szintén ember, hegyes szemfogakkal. Exem is sósan evett mindent, és nagyon világos volt a bőre, és ha tehette, mindig sokat aludt.
"A csontjai úgy ropognak, és irreális irányba tudnak hajlani (ez az egy amiben farkashoz hasonló)"
Ez a rész pedig hülyeség. Most megmondom neked, hogy minden farkasnak tökéletesen reális irányba hajlanak az ízületei (ha a csont hajlik, az nagy gáz), és nem szoktak ropogni a csontjaik. Legfeljebb ők ropogtatják el más állatokét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!