Freddy Krueger valós?
2013. márc. 2. 13:58
2/27 anonim válasza:
Ebben semmi paranormális természetfeletti nincs. Az agyunk különösen mélyebb állapotban néha nagyon érdekes dolgokra képes. Akár testi jellegű tüneteket is tud produkálni. A cikkben említett "valós alap" is ilyen. A srác annyira beleééte magát, hogy az agya álmában ezt tette vele. De lehet, hogy szimplán egy agyvérzés vayg egy infarktus vitte el.
4/27 anonim válasza:
Freddy valós,mert nekem valóban benne van egy DVD-ben és akkor hozom elő,amikor csak akarom.
5/27 anonim válasza:
OK, nos Én tudom, hogy mi rejtőzik a dolog mögött és elég félelmetes, de le kell szögeznem hogy 18+ elég félelmetes és gyenge idegzetűeknek nem való. Csak akkor jelezzétek hogy kíváncsiak vagytok rá, ha fel vagytok rá készűlve. Nem viccelek !
6/27 anonim válasza:
Írjad,írjad,írjad!
Ha kamuzol,rádszabadítom privin keresztül.
7/27 mxxx válasza:
írjad bszki én is kiváncsi lettem :D
egébként... freddy létezik...ha nagyon bemeséled magadnak akkor talán még meg is jelenik az álmodban és ha olyan hülye is vagy hozzá..akkor talán kihat a hétköznapjaidra és megbolondulsz és a gyogyóba kötsz ki. :)
10/27 anonim válasza:
Nem létezik. De azért kíváncsi lettem erre a történetre, tehát írjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!