Freddy Krueger valós?
OK. Rendben. Bár ez nem egy rendhagyó bizarr jelenség. Leggyakrabban az USA és Kanadában kell ettől tartani, bár a szovjetek is használták a hidegháború alatt, mára azonban hazánkban ez egy speciális rétegre korlátozódik.
A lényeg az, hogy amit a fiú átélt és bárki átélhet azt valósnak érzi, teljesen úgy éli át az álmát, mintha az a valóságban játszódna le. Amennyiben nem tudja a valódi okot, akár a misztikum területén is keresheti a megoldást és pl szívrohamot is kaphat álmában, noha egyáltalán nem démon vagy rejtélyes parajelenséggel állunk szemben, hanem a tudományos realitással !
A második világháború után az amerikaiak titkos projectek keretében már titkos náci kisérletek továbbfejlesztésével megalkották a gondolatolvasó gépet, ahogyan a köznyelvben van : Mind Controlol Machine. Ez lehetővé teszi, hogy az agyban telefonkönyvek ezreivel egyenértékű információ tartalmat tároljunk, úgy hogy más ne tudjon róla, még az sem akiben ez tárolódik és senki se legyen képes ezt előhívni, csak aki bevitte egy kóddal.
Eredetileg ezért használták a politikusok. Az 50-es években PC-k nem voltak, leírni túlságosan rizikós volt, mert bárki kezébe kerülhetett az információ, így egy tudatprogramozáson keresztűl egy olyan emberbe került (pl titkárnő vagy bárki) aki nem is tudott róla. Az esőemberben levő agyi funkciókat ki lehet használni ilyen készülékkel, melyeket itt olvashattok magyarúl részletesen : [link]
Ezt magas rangú politikusok az ELIT használta és csak ők férhettek hozzá. gyakolatilag álmában az ember tudatalattijából minden információ kigyűjthető és így egy készülékkel besugározható az agyba. Úgy érzékeli az alany, hogy egy sötét démoni lény vadászik rá, miközben pedig csak egy elektronikus szobában ülő személyt érzékel aki végülis ártó szándékainak fiziológiás hatásait vizsgálja az alanyon. Valószínűleg a valós tőrténetben is egy ilyen kísérlet kárvallottja volt a fiú.
A mai tudomány le van maradva az elit titkos kísérleteitől, de már nagyon a nyomába jár :
szerintem jó film,én nem féltem...
és nem, nem létezik!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!