Freddy Krueger valós?
2013. márc. 2. 13:58
21/27 anonim válasza:
nem én 10 éves vagyok kb láttam 17 1, 2, 3, 4, 5,............. remake ig és még mindig élek a legrosszab álmoma citrom háború volt xD
22/27 A kérdező kommentje:
Mondta valaki ,hogy félek?
Anno 12 évesen néztem meg...
2013. márc. 10. 11:29
23/27 anonim válasza:
A legdöbbenetesebb az, hogy a Drábik könyve teljesen valós !
24/27 Napkiraly válasza:
a drábik-féle cucc biztosan nem valós,szedj szét egy kormányművet, és mutasd meg nekem a hatszögletű izétt
25/27 anonim válasza:
Ha elolvassátok Wes Craven mementóit, akkor elmeséli, honnan jött Freddy Krőger figurája. Tehát van valós alapja a dolognak, a "Fred" nevet meg egy általános iskolás kötekedős gyerek után választotta.
Egyébként meg, ha álmodsz róla, akkor számodra valós.
26/27 anonim válasza:
szerintem jó film volt,remélem nem létezik :DD
13/L
bár ha létezne akkor már tudnánk róla :)
27/27 Ildiko002 válasza:
De valós na ez itt a gond a rendező IGAZ TÖRTÉNET alapján csinálta meg.Amilyen megdöbbentően hihetetlen, egyben olyan hátborzongató és rejtélyes az a hír,miszerint a Rémálom az Elm utcában című világsikerű klasszikus horrorfilmet a rendező valós alapokra hivatkozva készítette el akkoriban. A szenzációs hírt csak most közölték amerikai lapok,és egyenlőre azt sem tudni,hogy a rendező ezt a hírt miért csak most közölte. Igaz vagy igaz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!