Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem az őrangyalomat. Valahog...

Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 15:04
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Tényleg azok írjanak, akik hisznek benne. Nem fogok senkivel veszekedni, szóval, ha csak azért jön ide valaki az mehet is . Elfogadom, hogy nem mindenki hisz, nem is kell...
2013. márc. 9. 12:58
 52/55 anonim válasza:
Most ahogy feltetted ezt a kérdést,úgy az én figyelmemet is felkeltetted erre a témára!Kisebb koromban már képzelegtem ilyesmiről,de most valahogy el tudom képzelni ezt az egészet.Aki meg bolondnak hisz,az a bolond!Én aerobibc-ra járok,és az egyik edzőtársunk kiskorában sokszor volt egyedül.Ő azt állítja,hqogy annyi időt töltött csendben,egyedül,hogy hallja azokat a bizonyos hangokat.Ő talpakat masszíroz,de képzettség nélkül.Csak valahogy megérzi azt a bizonyos fájó pontot.Na mindegy ne vonatkoztassunk el a témától.
2013. márc. 17. 21:47
 53/55 anonim ***** válasza:

Tudtam hogy van sok tudatlan ember e országban de ennyi???

Még ma is hiszenek boszorkányokban, angyalokban,....csuda!

Ha lenne örangyaluk akkor nem élnének ilyen szegénységban.

2013. márc. 18. 12:39
 54/55 A kérdező kommentje:

állatbarát41

Köszi a válaszodat :) Hallottam én is olyat, hogy gyógyítanak emberek az Angyalok segítségével:) Sokszor gondolkodtam én is a dolgon és kételkedtem is, de már nem. Valamiért nekem nehéz kapcsolatot teremteni velük, de egyszer remélem sikerül :D

2013. márc. 18. 17:28
 55/55 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenek, hogy nézzen utána ha érdekli. Nem az anyagias dolgokon segítenek az Angyalok feltétlen. Bár mondom..nem kell erre mindenkinek válaszolni, aki nem hisz vagy nem akar hinni
2013. márc. 18. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!