Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem az őrangyalomat. Valahog...

Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 15:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
hogyan meditáljak? Biztos, h ő fog hozzám szólni és nem valami ártó?
2013. márc. 4. 16:48
 22/55 anonim ***** válasza:

Este, lefekvés előtt, kapcsold ki a tévét, rádiót, mindent ami megzavarhat.

Ha gondolod akár füldugót is használhatsz.

Na szóval, feküdj le, csukd be a szemed és élvezd az egyedüllétet. Ne aggódj semmi miatt, csak lélegezz mélyeket! Próbáld meg kiüríteni az elméd, ne gondolj semmire!

Most azt fogod érezni hogy a béke ellepi a tested. Zsibbadásszerű, vibráló érzést fogsz érezni a lábadban, végtagjaidban!

Most képzeld el hogy fel kelsz az ágyból és a szobádban lévő szekrényhez sétálsz. Kinyitod a szekrény ajtaját es egy hosszú lépcsőt látsz, ami egy barlangba vezet. Fokonként sétálj le rajta! NE KAPKODD EL, EZ FONTOS! Miután leérsz a lépcsőn, elérted a barlang kijáratát. A nap sugarai megcsapják az arcod. Egy számodra kellemes helyre jutottál. Lehet tengerpart, mező, erdő, ami téged megnyugtat. Most leülsz, és egy FEHÉR védőburkot vonsz magadköré, ami megvéd minden hívatlan vendégtől. Ekkor az őrangyalod szólítod... Ha megjelent (Nem biztos hogy magad előtt látod, de érezni biztosan fogod) köszönsz neki, és megköszönöd hogy találkozott veled. Kérdezd meg a nevét stb

2013. márc. 4. 17:25
 23/55 A kérdező kommentje:
neked ez bevált?
2013. márc. 4. 17:27
 24/55 anonim ***** válasza:
Őszintén? Még nem próbáltam.. Angol fórumokon keresgéltem és mindenütt ilyen módszert írtak. (Magyarul semmi használhatót nem lehet találni... Még jó hogy emelt angolos vagyok^^) Ma este fogom kipróbálni... Ha ma teis kipróbálod akk holnap dobj már meg 1 üzivel hogy mi volt:D
2013. márc. 4. 17:34
 25/55 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor majd te is :) köszi :)
2013. márc. 4. 17:36
 26/55 anonim ***** válasza:
0%
A seggem az őrangyalod gyogyós, gázjelekkel kommunikál.Amúgy komolyan menj a pszihológushoz!
2013. márc. 4. 21:15
 27/55 anonim ***** válasza:
Máté293: rólad már dalszöveget is írtak= 'hely, te bunkócska te drága...' Montihun-nak: szerinted áram sincs mert nem látod? A kérdezőhöz: igen sokan érzik az őrangyalukat, ám keveseknek adatik meg, hogy lássák...Igen hosszú az út odáig, míg a rezgésed olyan finom lesz, hogy a 4.idősíkot elérd. S még mennyi van! Sok sikert: Táncos Dénes
2013. márc. 5. 09:02
 28/55 Ziö válasza:

Én egy 5 éve kezdtem el foglalkozni velük.

Először reikivel, mert Édesanyámat kellett megmentenem...majd kinyílt ez a világ...

Szorgalom kell, sok sok sok meditáció.

És lassanként a saját ritmusodban nyílik majd minden csatornád, hogy láthassd hallhasd őket...

Nekem az angyalmeditációk segítettek leginkább, amit tanfolyamon tanultam (inkoorporáció)

De mindenki megtalálja a saját útját.

Kezdtetnek végezz vezetett meditációkat, majd idővel hagyd el azokat is, és csak magadban/magaddal meditálj.

Folyamatosan kérd az angyalokat. Kérj segítséget, és kérd, hogy megtanulhass kommunikálni velük, a segítség nem marad el!

2013. márc. 5. 10:46
 29/55 anonim ***** válasza:

Az érzékeidet kell fejleszteni, a tudatos érzékeidet, éber állapotban, ez a nehezebb, ezzel inkább később foglalkozz.

Először is, meditálj és ott szépen lassan, kezdj el kapcsolatot felvenni angyalokkal. Ne félj, mert az mást vonzhat, ha egy sima fehér-védőburkot képzelsz magad köré, ami mindentől megvéd ami negatív, akkor nem lesz gond. Az angyalok jobban közelednek, ha nincs benned félelem irántuk, és szépen közölni szeretnéd nekik a szándékod, semmit sem kell elsietni. A kommunikáció másképp is zajlik, pl: álmok formájában, rejtett üzenetekben, számokban, eseményekben. Ha észre veszed persze. A lényeg, tiszta tudat, kellemes meditációk, és pozitív gondolkodás, na és persze, türelem.

2013. márc. 5. 13:59
 30/55 A kérdező kommentje:
Álmodtam róluk, miután ezt a kérdést le írtam. visszont valamiért nem emlékszem mit mondtak :S Miért van ez?
2013. márc. 5. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!