Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?
Ha szeretnéd tudni mit mondtak akkor kérni érdemes, hogy szeretnéd tudni mit mondtak...
A tudalatatid tárol mindent tehát nincs olyan, hogy elfelejted.
Szia. Én nem tudom eldönteni, hogy higgyek-e benne vagy sem, mindenesetre sok érdekességet találhatsz a belinkelt oldalon.
Egy-két szó a szkeptikusokhoz:
Sok emberke azt mondja, hogy csak azt hiszi el amit lát.
Én rájuk úgy tekintek mint tudatlan semmihez se értő emberek, MIVEL akkor biztos a gravitációról, az időről is azt hiszik hogy nem létezik (mivel ezeket nem látni).
A halál utáni életre is van 7 bizonyítékom:
A természet- és humántudósokat is régóta foglalkoztatják a paranormális jelenségek, és közülük nem egy találta már magát a megmagyarázhatatlan, misztikus jelenségek szintjén olyan kutatás kapcsán, melyet a szigorú tudomány területén kezdett. Minden eredménynek vannak hívei és cáfolói, a következő kutatások mindenesetre elgondolkodtathatnak a láthatatlan világról.
Íme, hét kutatás, mely arra keresi a választ, mi történik a láthatatlan világban:
1. 1907-ben dr. Duncan MacDougall kissé bizarr kísérletben próbálta lemérni a lélek súlyát. Hat haldokló páciensét mérleggel ellátott ágyra fektette. Eredményei szerint a lélek távozásával a testek súlya 21 grammal csökkent.
2. Gary Schwartz, az Arizonai Egyetem pszichológiaprofesszora arra volt kíváncsi, tényleg kapcsolatba tudnak-e lépni a médiumok a halottakkal. A médiumok átlagosan 83%-os pontossággal számoltak be eltávozott hozzátartozókkal kapcsolatos információkról, míg a kontrollcsoportnál az eredmény 36%-os volt.
3. Az Isten sisakja egy olyan szerkezet, mely a temporális lebenyt stimulálja annál, aki felveszi. Stanley Koren és Michael Persinger neurológus mutatta be 1990-ben, céljuk a kreativitás vizsgálata volt, de pácienseik Isten jelenlétét érezték a fejfedő viselése közben.
4. A Zener-kártyákat a harmincas években fejlesztette ki az észak-karolinai Duke egyetem pszichológusa, Joseph Banks Rhine, a pszi képességek tesztelésére. A 25 lapból álló csomag minden kártyáján más minta található – a vizsgálatban a küldő a lapok egyikét nézi, a fogadó pedig igyekszik kitalálni, hogy melyiket.
5. A szellemdetektorok kétféleképpen működnek, vagy a mágneses sugárzást mérik, vagy a hangokat rögzítik, melyek közül utólag kivehető a kísérteteké is. A szellemkereső alkalmazás immár mobilra is letölthető.
6. Rupert Sheldrake biológus a telepátiát és az állatok különleges képességeit érintő kutatásai miatt vált híressé, ő vezette be a morfogenetikus mező fogalmát, mely olyan közös, tudati térnek felelhet meg, ahol minden információ megjelenik.
7. Ian Stevenson kanadai pszichiáter több száz olyan interjút készített, melyben alanyai előző életükre emlékeztek.
Ezt meg a kérdezőnek írom:
(Itt sok-mindent megtudhatsz az őrangyalokról)
Ez a hét bizonyíték remélem csak valami rossz vicc akar lenni, vagy olyan elvakult vagy, hogy még csak te magad sem olvastad el őket.
"1. 1907-ben dr. Duncan MacDougall kissé bizarr kísérletben próbálta lemérni a lélek súlyát. Hat haldokló páciensét mérleggel ellátott ágyra fektette. Eredményei szerint a lélek távozásával a testek súlya 21 grammal csökkent."
Már nagyon régen született rá elég meggyőző magyarázat. Az összeomló tüdőből távozó levegő okozza a tömegdefektust.
"2. Gary Schwartz, az Arizonai Egyetem pszichológiaprofesszora arra volt kíváncsi, tényleg kapcsolatba tudnak-e lépni a médiumok a halottakkal. A médiumok átlagosan 83%-os pontossággal számoltak be eltávozott hozzátartozókkal kapcsolatos információkról, míg a kontrollcsoportnál az eredmény 36%-os volt."
Tyűha! Saját hozzátartozóikról voltak információik? Az már valami! Én nem vagyok médium, úgyhogy ha a nagyanyámról kérdeznének biztosan nem tudnék felelni!
"3. Az Isten sisakja egy olyan szerkezet, mely a temporális lebenyt stimulálja annál, aki felveszi. Stanley Koren és Michael Persinger neurológus mutatta be 1990-ben, céljuk a kreativitás vizsgálata volt, de pácienseik Isten jelenlétét érezték a fejfedő viselése közben."
Isten jelenlétét érezték? Az milyen érzés? Meleg és bizsergető?
"4. A Zener-kártyákat a harmincas években fejlesztette ki az észak-karolinai Duke egyetem pszichológusa, Joseph Banks Rhine, a pszi képességek tesztelésére. A 25 lapból álló csomag minden kártyáján más minta található – a vizsgálatban a küldő a lapok egyikét nézi, a fogadó pedig igyekszik kitalálni, hogy melyiket."
És?? :D Az már nem szerepel itt, hogy az ilyen kártyás teszteknél még soha senki nem szerepelt meggyőzően.
"5. A szellemdetektorok kétféleképpen működnek, vagy a mágneses sugárzást mérik, vagy a hangokat rögzítik, melyek közül utólag kivehető a kísérteteké is. A szellemkereső alkalmazás immár mobilra is letölthető."
És a mágneses sugárzásnak és a hangoknak mi köze a szellemekhez? Vagy ezek mágneses, zajongó szellemek voltak?
Ja, hogy mobilalkalmazás is van, és mint tudjuk a mobiltelefonok a legprecízebb műszerek közé tartoznak, mérnökök is mindent ezzel mérnek.
"6. Rupert Sheldrake biológus a telepátiát és az állatok különleges képességeit érintő kutatásai miatt vált híressé, ő vezette be a morfogenetikus mező fogalmát, mely olyan közös, tudati térnek felelhet meg, ahol minden információ megjelenik."
Jó neki. Aki fogalmakat vezet be, az rögtön diplomás szakértőnek számít?
"7. Ian Stevenson kanadai pszichiáter több száz olyan interjút készített, melyben alanyai előző életükre emlékeztek."
Ejjha, tényleg? Én meg a következő életemre emlékszem. Akkor én mi vagyok? Superman?
Na a második agyatlan, aki az IQ-val jön... Tudjátok egyáltalán mi az? :D
Egyébként ott van mindenki előtt a lehetőség, lehet reagálni a kommentjeimre, ha nem teszitek meg elismeritek, hogy nekem van igazam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!