Komoly kutatók, akár vámpírvadászok, mit sikerült megtudnotok a vámpírokról?
Én kutatás nélkül is mindent tudok a vámpírokról.
Félek hogy ha most itt publikálom le rántom a leplet a világ előtt, mivel ezt rajtam kívűl még senki sem tudhatja:
Nem léteznek!
Vámpírvadász. 4 féléves okj s képzés. Előfeltétele minimum 1 éves kényszergyógykezelés, orvosi diploma megléte az anatómia miatt. Fél év 560000ft.
A képzés államilag nem támogatott. Ezügyben írj az oktatásügyi mi iszternek.
A hét elmélet. Teológia, latin román nyelvtan, mesefilmnézés elemzés.
B hét gyakorlat. Erről bővebben. Karófaragás bicskával, fokhagymatermesztés trágyázás kertművelés, égszerkészítés ezüstből továbbá fizikális edzések.
Normális embereknek van agya, és megértik, hogy ha azt kéri a kérdező, hogy hitetlenek meg vicces kedvűek ne írjanak, és ők ebbe a kategóriába tartoznak, akkor nem írnak és kész. De úgy tűnik még nagyon sok embernek az az egy mondatom nem fog eljutni az agyáig.
Egyébként meg privátban bármit el lehet intézni.
Szerintem a vámpírvadászok nagyon is használják az internetet, elvégre rengeteg lehetőséget biztosít, és lehetnek olyan emberek a neten, akik segítséget kérnek vagy bajban vannak. De sajnos sok agyatlan ember van, akik csak kiröhögik őket. Ismerem azt a fajta embert, akinek ez a mottója: "Akkor se hiszem ha látom, mert biztos csak hallucinálok". Ne mutatkozzatok be kérlek. Nem rátok vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!