Mit gondoltok a vámpírokról?
Nagyon cikik! Én szóba sem állok velük. :D
Amúgy nem léteznek. :)
Ha hiszitek, ha nem, én már sajnos találkoztam vámpírral. Sőt mi több, éltem is vele nagy bánatomra!
Üdv.: Csipkés Zoltán
Az alkonyat, meg a vámpírnapló meg az ilyen baromságok, tiszta köcsögségek.
Nem tudhatom, hogy léteznek e vámpírok, de az tény, hogy szólnak legendák olyan primitív népeknél, ahol a harcosok megitták ellenfelük vérét, hogy erősek legyenek tőle.
lehet hogy ez a vámpír mítoszok alapja, lehet hogy azért kellett meginniuk a vért, mert vámpírok voltak. Nem tudhatom. Mondjuk, ha voltak/vannak is olyan hegyes fogú vérszívó vámpírok, vagy már kihaltak, vagy nagyon jól rejtőznek. Sajnos nem sokat tudunk róluk, mert a vámpír mítoszt a mai ember már csak Drakulaként azonosítja, ezt pedig fikcióként. ezért nem hiszi el senki hogy talán valahol mégis élnek ilyen lények.
Az örök élet nem játék. Ha örökké élsz, látni fogod meghalni a családod minden egyes tagját. Annál nem sok nagyobb fájdalom van. ebbe bele is őrülhet az ember. az öregség sem jó. inkább meghalnék fiatalon, de büszkén, mint vén pelenkás szarként, aki járni is alig tud.
Azt hogy nagyon udvariatlanok!
Múltkor beállt egy elém a sorba a non stop kisboltban,én meg bosszúból hozzávágtam egy fokhagymát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!