Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a vámpírokról?

Mit gondoltok a vámpírokról?

Figyelt kérdés
De nem az ilyen alkonyat szarságokról....(bár kitudja hiszen az is csak egy fikció és tény hogy az író azért tette ilyenné, mert a könyv az nem horror hanem romantikus...)Mind1. A lényeg mit gondoltok? létezhetnek? vagy hülyeség? lennétek vámpírok? Vagy egyszerűen örök életűek?
2011. ápr. 10. 14:34
1 2
 11/19 anonim válasza:
Csoda csecse csillámpónik.
2011. ápr. 12. 22:22
 12/19 anonim válasza:
:D gondolom viccből kérdezted :)no mind1 szerintem nem léteznek...
2011. ápr. 13. 13:40
 13/19 anonim válasza:
hát én nem járnék vámpír csajjal pl, kinyír ha fogaz
2011. ápr. 16. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:

A vámpír legendák mindenhol ott vannak. Tehát valami valóság alapja van. Azt hogy ez az egész honnan ered csak találgatni lehet. Szívesen találkoznék egyel. Persze nem azért hogy egy Alkonyat részt leforgassunk. Hanem mert millió kérdésem lenne hozzá.

És azokat az embereket akik nem tudnak értelmes választ adni a kérdésre csak sajnálni tudom. Bocsi az offolásért.

2011. ápr. 17. 19:27
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem léteznek,de mindig is érdekelt ez a téma!!!örülnék ha léteznénekXDXDXDXDXDXDXD
2011. ápr. 17. 20:16
 16/19 anonim válasza:
Hülyeség, szerintem. Elég nagy lehetett a fantáziája annak, aki kitalálta.
2011. ápr. 20. 09:24
 17/19 anonim ***** válasza:
De most gondoljatok bele, hogy valaki nemtom hány évvel ezelőtt éppen teázgatott vagy valami hasznos elfoglaltságot űzött és egyszercsak felkapja a fejét és azt mondja: "hmm, túl unalmas az élet, ki kellene találni valamit amiről majd több száz évvel később is csámcsogni fognak. Meg is van: egy ember, aki igazából nem ember, csak úgy néz ki, 3 cm-es fogai vannak, szívesen issza emberek vérét, képes denevérré változni stb. stb. Ó, és az lesz a neve h vámpír..." Kizártnak tartom hogy ez csupán kitaláció. Valami valóságalapjának kell lennie!
2011. ápr. 22. 18:11
 18/19 anonim válasza:
Lehet, hogy Mari nénitől ered bivalycupcuruppról. :-) Unta a kapálást, vett egy naplót a helyi ápiszban péntek délután és lerótta VámpírGéza történetét. :)
2011. ápr. 22. 18:34
 19/19 anonim válasza:
Ez a vámpír dolog egy középkori betegségből ered, amelynek tünetei: fehér bőr, ha a nap sugarai rásütnek a bőrre sebek jellennek meg rajta, és vérzés a szájban amikor a beteg eszik. Szerintem ez lehet a dologban.
2011. máj. 14. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!