X) kérdése:
Mit gondoltok erről a cikkről?
2011. szept. 18. 12:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem abszolút lehetséges, hogy egy kis űrlény. Alatta a kommenteket olvastad? Mindenképp érdemes azokat is.
20L
2/7 anonim válasza:
Ki van faragva viaszból vagy hasonlók és egy jó kis mesét találtak ki hozzá.
Vagy egy ritka élőlény melyről az ufókat formázták meg annó és most visszanyal a fagyi.
3/7 Tom Benko válasza:
Már a képpel is van gond. Egy ekkora állatot a képen látható csapda nem egyszerűen megfog, hanem simán kettécsap. Innentől nincs miről beszélni.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze én sem hittem el ezt az egészet de gondoltam tudtok valamit a dologgal kapcsolatban... egy ekkora kis állat (állat?) nem tud megölni egy kecskét hacsak nincs valami különleges fegyvere :) de azért érdekes hogy mi lehet ez és ha csak viaszból van kiöntve akkor miről mintázhatták.
2011. szept. 18. 13:02
5/7 Tom Benko válasza:
Leginkább egy megnyúzott, fogatlan mókusra emlékeztet.
6/7 GusztixD válasza:
héé engeddel a tesóm köcsög xD
7/7 GusztixD válasza:
amúgy elmondom neked ez Újmexikó-ba volt és ez nem tárgy hanem űrlény mert az ufó az Azonosítatlan repülő tárgyat jelent még mindig:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!