Igen ezt már láttam, ez a bolygó elvileg a nibiru, ami csak a déli sarkról látható... De nem lehet tudni pontosan hogy melyik bolygó...
ahogy előbb elmondtam a nibiru egyre közelebb érkezik.
Megnéztem.
Nagyon érdekes!
Köszi a linket.
Főleg az utolsó videót!
Végül is akkor nem tudják melyik bolygó az nem?
off
diator!
ne itt keverj, hanem inkább a golyókkal foglalkozz, hogy megértsd végre, hogy mi az a kötött keringés :)
on
ezt a nibiru hülyeséget meg ideje lenne abbafejezni, mert nevetségesebb, mint a rendszeresen megjósolt világvége.
mit gondoltok, ha többszázmillió fényév távolságból pontosan meg tudják mondani, hogy egy adott csillag körül hány és milyen nagyságú bolygó kering, akkor néhány parszek távolságból nem tudnának észlelni egy, a naprendszerünkhöz tartozó égitestet?
gondolkodni kellene emberek!
folyt.
nem beszélve arról, hogy egy ilyen nagyságú és pályájú égitest alaposan megzavarná a bolygók pályáját, amit akár műszerek nélkül is észlelni tudna egy amatőr csillagász...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!