Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a vámpírokról?

Mit gondoltok a vámpírokról?

Figyelt kérdés

Nem úgy gondolom h létezik-e( persze az is jó lenne ha leírnátok, akkor is azt h mért hisztek vagy mért nem)De főként arra vagyok kíváncsi h ti milyennek tartjátok úgymond őket ha vannak, vagy ha lennének.

Akik alpári módon akarnak írni azok lécci kíméljenek

2011. febr. 13. 17:35
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem az voltam aki kiírta a várfarkasos kérdést csak énis így fogalmaztam...bocs :)
2011. febr. 13. 17:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem púdert használnak,szerelmesek és tinik!
2011. febr. 13. 17:37
 3/18 A kérdező kommentje:
jaj istenem ne a twilight-ról mondj véleményt...az a film nekem nem jött be. Igazi eredeti gondolatokat akarok és ne egy filmet kritizálj
2011. febr. 13. 17:39
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát,milyennek tartanám őket ha lennének?:O Milyen kérdése ez?? Valamiről ,csak akkor mondhatok véleményt,ha létezik nem? Akkor inkább milyennek szeretném őket látni,ha lélteznének nem?
2011. febr. 13. 17:45
 5/18 anonim ***** válasza:

Nos... ha léteznének. És csak úgy tudnának életben maradni,hogy vért isznak... akkor tanácsolnám a halálbüntetést a pedofiloknál és akkor az ő vérükkel táplálkoznának és így nem lenne semmi gondom velük.

L.15

2011. febr. 13. 17:49
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
A vámpírok kb. olyanok mint az istenek,nem léteznek.
2011. febr. 13. 18:14
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Emosok, anyuci pénzén élnek.
2011. febr. 13. 18:27
 8/18 anonim válasza:
70%

Azt gondolom a vámpírokról,hogy talán létezhetnek.

Ne röhögj ki,van egy elméletem.

Ugye egysejtüekből alakultak ki az élőlények(valami ilyesmi rémlik biosz orárol).Tehát:ha kialakulhatott a bolha,a pioca,a szúnyog.....akkor talán valami módon kialakulhattak a vámpírok is.

De tényleg ne nézzetek h.lyének....csak egy elmélet.

2011. febr. 13. 19:10
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
kedves utolsó, ha vámpírok léteznének, akkor az nem az evolúciónak lenne köszönhető, ugyanis egy vámpír halott, tehát ami már nem él, az nem tud fejlődni sem
2011. febr. 13. 20:29
 10/18 A kérdező kommentje:
de végülis ki tudja h élnek e vagy sem..és ha vannak az se biztos h halottak. Tehát lehet benne valami...
2011. febr. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!