Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?
Én hiszek az angyalokban és remélem, hogy tényleg vannak. Nem láttam még, de jelét tapasztalom.
14 éves kisfiam 3 éve tragikus hirtelenséggel elhagyott minket. Mi sokat dolgoztunk, kevés időt töltöttünk együtt mind a négyen, de a vasárnap este mindig a miénk volt apa anya és a két gyerkőc, ilyenkor mindent megbeszéltük viccelődtünk, piszkálódtunk, és sokat nevettünk. Amikor Csabika elment, a vasárnapok akkor is megmaradtak, bár sokkal komorabbak voltak. Aztán egy vasárnap este amikor a fürdővizet engedtem a habfürdőből egy szívalak rajzolódott ki. Először azt hittem véletlen, de amikor több vasárnap megismétlődött már tudtam szó sincs véletlenről, hanem egy Angyal üzen Nekünk.
Ez csak egy a sok közül, de írok még egyet.
Amikor Csabika elhunyt, én a sokk miatt epilepsziás lettem, rengeteget voltam rosszul, és ilyenkor elveszítettem az eszméletemet, minden alkalommal elestem, az elején naponta többször aztán már csak naponta és szerencsére egyre ritkábban, de még soha egyetlen alkalommal sem fordult elő az, hogy valami bajom lett volna az eséstől, pedig betonra kő mellé stb. sikerül már bezuhannom. Mindenki azt mondja, hogy egy Őrangyal vigyáz rám, és Én hiszem, hogy igazuk van.
Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, és remélem a válaszon megfelelő volt.
Legyél türelmes és figyeld a jeleket.
Na pontosan erről beszéltem...
Kirajzolódott egy habszív párszor és máris egy angyal üzent...
Ez nem más, mint mérhetetlen ostobaság.
Hát én mondhatni szkeptikus fajta vagyok, de velem is történtek már olyan dolgok amiknek semmi köze e szerencséhez, de ettől függetlenül azt mondom neked, ne kezdj el meditálni, ne járj semmi ilyen tanfolyamra és semmiféle helyi megfejtőhöz, pénz kidobás, és csak egy fantázia világba ringatod magad. Nem éri meg!
A meditálással egyszerűen csak egy alfának nevezett tudat állapotba kerülsz, ami pihentető és kitisztítja a gondolataid, esténként is kerülsz ilyen állapotba nem egyszer alvásközbe, és alvás előtt is.
Egyszerűen csak fogadd el, hogy létezik egy felsőbb erő, ami lehet Isten, Allah, karma, több isten vagy angyalok és ha úgy tapasztalod hogy egy ilyen felsőbb erő segített csak szegezd a fejed az ég felé (vagy ahonnan úgy gondolod jött a segítség) és köszönd meg, nem kell olyan dolgok után kutatni amiket nem tudsz irányítani, vagy esetleg nem tudsz megérteni, pénz és idő kidobás
Sziasztok!
En nem lattam,hallottam meg az orangyalomat,de onnan tudom hogy van es hogy ki az,mert regen szellemet ideztunk. Ott tudtam meg mert olyanok mondott amit csak en tudhatok.A nagymamam az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!