Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem az őrangyalomat. Valahog...

Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 15:04
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim válasza:

Én hiszek az angyalokban és remélem, hogy tényleg vannak. Nem láttam még, de jelét tapasztalom.

14 éves kisfiam 3 éve tragikus hirtelenséggel elhagyott minket. Mi sokat dolgoztunk, kevés időt töltöttünk együtt mind a négyen, de a vasárnap este mindig a miénk volt apa anya és a két gyerkőc, ilyenkor mindent megbeszéltük viccelődtünk, piszkálódtunk, és sokat nevettünk. Amikor Csabika elment, a vasárnapok akkor is megmaradtak, bár sokkal komorabbak voltak. Aztán egy vasárnap este amikor a fürdővizet engedtem a habfürdőből egy szívalak rajzolódott ki. Először azt hittem véletlen, de amikor több vasárnap megismétlődött már tudtam szó sincs véletlenről, hanem egy Angyal üzen Nekünk.

Ez csak egy a sok közül, de írok még egyet.

Amikor Csabika elhunyt, én a sokk miatt epilepsziás lettem, rengeteget voltam rosszul, és ilyenkor elveszítettem az eszméletemet, minden alkalommal elestem, az elején naponta többször aztán már csak naponta és szerencsére egyre ritkábban, de még soha egyetlen alkalommal sem fordult elő az, hogy valami bajom lett volna az eséstől, pedig betonra kő mellé stb. sikerül már bezuhannom. Mindenki azt mondja, hogy egy Őrangyal vigyáz rám, és Én hiszem, hogy igazuk van.

Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, és remélem a válaszon megfelelő volt.

Legyél türelmes és figyeld a jeleket.

2013. márc. 7. 09:46
 42/55 anonim ***** válasza:

Na pontosan erről beszéltem...

Kirajzolódott egy habszív párszor és máris egy angyal üzent...

Ez nem más, mint mérhetetlen ostobaság.

2013. márc. 7. 10:57
 43/55 anonim ***** válasza:

Hát én mondhatni szkeptikus fajta vagyok, de velem is történtek már olyan dolgok amiknek semmi köze e szerencséhez, de ettől függetlenül azt mondom neked, ne kezdj el meditálni, ne járj semmi ilyen tanfolyamra és semmiféle helyi megfejtőhöz, pénz kidobás, és csak egy fantázia világba ringatod magad. Nem éri meg!

A meditálással egyszerűen csak egy alfának nevezett tudat állapotba kerülsz, ami pihentető és kitisztítja a gondolataid, esténként is kerülsz ilyen állapotba nem egyszer alvásközbe, és alvás előtt is.

Egyszerűen csak fogadd el, hogy létezik egy felsőbb erő, ami lehet Isten, Allah, karma, több isten vagy angyalok és ha úgy tapasztalod hogy egy ilyen felsőbb erő segített csak szegezd a fejed az ég felé (vagy ahonnan úgy gondolod jött a segítség) és köszönd meg, nem kell olyan dolgok után kutatni amiket nem tudsz irányítani, vagy esetleg nem tudsz megérteni, pénz és idő kidobás

2013. márc. 7. 13:05
 44/55 anonim válasza:
Szívj el egy jointot, azzal látsz dolgokat :D
2013. márc. 7. 18:42
 45/55 artila válasza:
"Ouija tábla" ha minnél hamarabb választ akarsz kapni a "miért" kérdésre, de vigyázz vele mert nem csak angyalok vannak.
2013. márc. 7. 19:42
 46/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En nem lattam,hallottam meg az orangyalomat,de onnan tudom hogy van es hogy ki az,mert regen szellemet ideztunk. Ott tudtam meg mert olyanok mondott amit csak en tudhatok.A nagymamam az! :)

2013. márc. 8. 11:48
 47/55 A kérdező kommentje:
Jó, hogy ennyi ember van , aki hisz benne! Énis hiszek, mert annyi dolog történt, ami nem véletlen. Azon gondolkodtam egyszer, hogy valóban vannake őrangyalok és sokat gondlkodtam és beszéltem is, de igazán mégse hittem. Aztán állást kaptam hirtelen és ott volt egy nő, aki bizony nagyon hitt benne és szinte megérezte, jogy erről gondolkodtam, pedig nem mondtam és magától beszélt róla. Amit kértem sokszor megadták nekem az angyalok és mikor azt kérdeztem tőlük, hogy az elhunyt apukám velem van vagy nincs, akkor álmomba eljött és csak annyit mondott, hogy itt vagyok. Ezt azért kérdeztem, mert a nő nekem mondta, hogy apukám is vigyáz rám. Sokáig én se hittem benne, most is tele vagyok néha félelemmel, de nem tőlük félek, csak egyszerűen az agyam így védekezik. Mikor ezt a kérdést kiírtam nem sokra rá hallottam egy suttogást, amitől megiettem , de utána mégse féltem. Fura, h a tudat alatti igy játszana velem. Nem hiszem. Sokat segitettek, tudom és azt is éreztem, hogy megsimogatott néhánysor mikor kerestem a választ és nem voltam biztos, mikor a jo gondolat jött hozzám ért. Így tudtam , hogy az az igaz és igyis volt. Tudom, hogy hülyén hangzik...de nem hülyeség. Sokat tudnék még mondani erről. Valoszinü még nem készültem fel rá igazán, de jó hallani, hogy van , aki látta már :)
2013. márc. 8. 19:02
 48/55 anonim ***** válasza:
azért kérd meg, hogy a helyesírásra is legyen gondjuk helyetted :)
2013. márc. 8. 21:33
 49/55 jegecske válasza:
Ha eddig nem tetted, sürgősen keress fel egy ideg-elme gyógyász, mert nagy bajok lesznek! Ha még látod is, hm, hát komoly a baj
2013. márc. 9. 09:59
 50/55 A kérdező kommentje:
Nem látom, ez a kérdés lényege, te nagyon okos :D Tudok róla, hogy nem írok helyesen, de nem nagyon érdekel, hogy kinek mi a kifogása ellene. Hogy ha akarok tudok. Nem ez a lényeg már megint...
2013. márc. 9. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!