Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?
Nem csak egy őrangyalod van rengetegen segítenek neked ( ha engeded nekik)
Például én Mihály arkangyalt folyamatos érzékelem és elég szoros kapcsolatban állok vele.
A suttogás lehet hangban is, érzésileg, intuíció formájában. Számok formájában is üzenek meg élethelyzet formájában.
Egyébként nem csak angyalok vannak az éteri síkon nagyon sok olyan lény van aki segítkezik annak aki jószándékú és figyel rájuk. Szóval akik engedik, hogy segítsenek.
Szerintem is többen vigyáznak egyszerre.
Nekem csak beugrottak nevek, Rafael és Mika.
Miért akarsz bajba kerülni, a türelmetlenséged miatt?
A 3. szem, meg effajta bulikkal nem foglalkoznék a helyedben.
4-eske voltam.
Nem fog bajba kerülni...
Ha eljön az ideje, hogy látnia kell akkor látni fog de lehet nincs szüksége rá és ezért nem érdemes erőltetnie. Semmit nem érdemes erőltetni.
A harmadik szemmel pedig nincs gond azt jelenti, hogy az éteri síkra érzékenyebb lesz az ember és lát.
Persze a katolikus féle agykontrollos dogmákban mást mondanak. De az félrevezetés alapja.
Mihály sem a katolikus valláshoz tartozik hanem független minden földi vallástól. Bárkin segít aki kéri független, hogy vallásos vagy sem. Sőt a saját hitet támogatják nem csak ő hanem az angyalok is.
14
De igen.Bajba fog kerülni, ha az ezo-s maszlagot benyeli.
Meditálj! Kérdezz tőle valamit, biztosan válaszolni fog. Nem úgy értem hogy egy szárnyas hologram alak fog előtted megjelenni. Azért kell meditálni, hogy megtisztítsd az elméd a saját gondolataidtól, hogy az ő válaszait halld a fejedben...
De lehet hogy még csak ennyire sem lesz veled közvetlen, hanem mondjuk másnap egy véletlen folytán választ kapsz a kérdésedre. Mondjuk egy újságcikkből, tévéből, stb...
Egy angol fórumon olvastam, egy csaj írta, hogy teljesen gyülölte az életét, depressziós volt, nem volt értelme hogy tovább éljen, már a pengét tartotta a csuklója fölé, mikor az őrangyala megszólította, és őt egyből békesség töltötte el, visszakapta az élet értelmét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!