Érzem az őrangyalomat. Valahogy láthatom? Nektek sikerült?
Érezni nem érezheted, csak a tevékenységét tapasztalod. Ahhoz meg, hogy láthasd, ahhoz kell egy bizonyos +. Már az az ember is szerencsés ha Isten egész életében egyetlen egyszer megengedi, hogy lásd.
No de az is igaz, hogy nem olyan édi-bédi pufók angyalkák, mint aminek hiszik-sokan.
Miért nem vagy türelmes?
Ha nem vagy felkészülve rá akkor nem fogod látni. Végül is az őrangyalod, nem akar megrémíteni, hogy aztán a pszichiátrián köss ki.
Amúgy lehet már találkoztál is vele, csak nem vetted észre.
Beszélgess gyakrabban vele, kérdezd meg a nevét, szeretettel fordulj feléjük és legyél hálás neki, hogy mindig ott áll melletted. :-)
Én sem láttam még soha, de a nevét már elárulta.
De érezheted. Mindenkivel máshogy kommunikálnak, attól függ a harmadik szemed miképpen nyílt meg.
Én is inkább érzésileg kommunikálok. De számok formájában, megerősítések, gondolati útmutatások formájában is folyamatos űzzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!