Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aki beszél már szellemmel az...

Aki beszél már szellemmel az hogy csinálta? (többi lent)

Figyelt kérdés

Itt nem szellem idézésre gondolok

Ugyanis hallottam h a család tagjaink szelleme gyakran látogatja szeretteit

Sokan mondták h ha itt van 1 tárgy különös hangokat ad ki, nálam pl a tv szokott nagyot kattanni ( soha nem szoktam bekapcsolni szóval attól nem kattoghat h éppen hül)

Szóval az lenne a kérdésem h idézés nélkül hogy tudnék kapcsolatba kerülni velük?

2013. jan. 25. 19:34
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

"Sok esetben olyan emberek, akiknek volt már halálközeli élményük, vagy annyira fogékonyak rá." (akárcsak én..:) )

Kérdésedre válaszolva: nekem személy szerint akaratlanul történt az egész. 11. életévemet sem töltöttem be még, amikor meghalt édesapám, amire rá 4hónapra és 4napra én is majdnem életem vesztettem (egy kisebb baleset miatt). A kórházban az egyik éjszaka arra keltem fel, hogy valami/valaki ül az ágyamnál... mondanom sem kell, először megijedtem, ki is az, aztán jobban szemügyre vettem, majd megláttam, hogy apukám az. :) Azóta (2007.április 24-e óta (23-án történt a balesetem..)) szinte minden Teliholdkor meglátom apa szellemét, azon kívül meg mindig érzékelem, ha a közelemben van. Ha pedig minden áron el akarom őt érni, én személy szerint "meditálok" egyet, majd 1-2 imát elmondok, aztán megláthatom őt.. Beszélgetni pedig csak úgy tudok vele, hogy ha olyan kérdést teszek fel, ami igennel, vagy nemmel megválaszolandó.

Nevethetnek rajtam, de én hiszek abban, hogy apa segít elérni a céljaimat, mert sokszor van az, hogy "könyörgök" neki, és valami "csoda" folytán (igen, csoda, mert esélytelenebbnél-esélytelenebb ötleteim is szoktak lenni) sikerül, amit szeretnék..

Na jó, nem szaporítom a szót. :) ha valami érdekelne esetleg még, írj rám...:)

2013. jún. 28. 02:23
 32/34 anonim válasza:

bocs, az utolsó én voltam :)

so ha van valami, írj nyugodtan :)

2013. jún. 28. 02:24
 33/34 petc válasza:
Ez engem is erdekelne de nagyon de alig vannak ilyankok akik normalisan tudnak valaszolni.. .-.
2015. márc. 31. 17:22
 34/34 anonim válasza:
Szegény kérdező ! Nem értem hogy ebből a komoly dologból miért kell viccet csinálni . Egyébként én úgy szoktam kommunikálni hogy rakok éjszaka egy papírt és egy tollat az asztalra . Mondjuk ha te boszi vagy akkor könnyebb a dolgod elég csak SZÉPEN kérned a SZÜLINAPJÁN és akkor minden teliholdkor ott lesz majd éjszaka nálad . Én boszi vagyok így nekem könnyebb .
2020. jún. 16. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!