Mit jelent ha szellemmel álmodtam, nagyon rosszat?
Figyelt kérdés
d2012. jún. 27. 09:08
1/8 Gratianon válasza:
kísértet
- Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.
Itt a link is : [link]
2/8 A kérdező kommentje:
az volt h egfy liftbe voltam, és mentem le és a tükröben megjelent egy piros ruhás fiatal fiú és én ettől nagyon megijedtem és üvöltöttem sírtam majdnem szívrohamot kaptam de nem ébredtem fel, és ennyi volt, és nagyon durván rossz volt magában annyira nem is de ahogy megéltem kb mint a kinzás
2012. jún. 27. 09:58
3/8 A kérdező kommentje:
ez a részletes törtténet
2012. jún. 27. 09:59
4/8 A kérdező kommentje:
Nem árulkodott semmi h szellem volt, de éreztem, tudtam
2012. jún. 27. 10:02
5/8 anonim válasza:
Ez csak egy gagyi álom, túl sok ilyen filmet néztél, túl sok történetet olvastál.Ennyi. Nem kell atomvillanást látni a napfelkeltébe,
6/8 A kérdező kommentje:
nem néztem semmi ilyet, ugyanis egyből beparázok, tehát nuku szellem történet!
2012. jún. 27. 10:08
7/8 Skywalker33 válasza:
Kezdj el szellemtant tanúlni, az interneten bőségesen találsz infot.... és ne vegyél egy álmot túl komolyan.
T
8/8 anonim válasza:
álmaid az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek benne természetesen. Önmagában nincs jelentésük, ámde következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy milyen problémákkal, illetve félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek álmodban. Egyébként ha úgy nézzük, csak értelem nélküli képek sorozata, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!