Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » S. O. S igazság vagy csak...

Miku-O.o kérdése:

S. O. S igazság vagy csak álmodtam? (lent a kérdés)

Figyelt kérdés
Ott voltam a szobámban szellemet akartam idézni elvolt zárva minden be volt csukva minden volt egy tükör és gyújtottam gyertyát is.Mikor elkezdtem elhomályosodott minden a tükörben kimondtam egy anime karakter nevét (Ulquiorra Schiffer) és ott volt és kinyílt az ajtó az ablak és a tv meg a gép is beindult ez szentetek baj meg igaz egyátalán?Mert most nem tudom mert Ulquiorra az akibe bele vagyok zúgva de ha megjelent és nem úgy nézett ki mint egy anime karakter akkor létezik?

2012. máj. 28. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl sok Bleach-et nézel, túl nagy a képzelőerőd. Vegyél vissza, és már nem fogsz hallucinálni. Szép napot.
2012. máj. 28. 17:22
 2/10 anonim válasza:

Elég zavarosan írsz, ezért arra tippelek, hogy nagyon fiatal vagy.

Bár én 15 éve nézek animéket, ilyet még nem álmodtam. Túl erős a fantáziád.

Kizárt, hogy szerelmes vagy belé, maximum tudsz azonosulni a karakterrel, és kedveled a személyiségét.

A szerelem dolog miatt arra tippelek, hogy 14-15 éves lehetsz maximum, de inkább ettől fiatalabb.

Amit fent leírtál az 100%, hogy csak álom volt, de legalább szép álom, hisz azzal álmodtál akit "szeretsz". :)

2012. máj. 28. 22:56
 3/10 anonim válasza:

LOL :D

Én egyszer együtt strandoltam Sasukéval xDDD

2012. máj. 30. 13:23
 4/10 A kérdező kommentje:

1. nem nézem a Bleachet

2. 15 vagyok

3. lol télleg Sasukéval strandoltál akk legalább nem vagyok egyedül xd

2012. máj. 30. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Drogoztál?
2012. máj. 30. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem NE ANGYALPOROZZ :)
2012. máj. 30. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:

miku--ne képzelj semmit, mert nincsenek szellemek. és nem ücsörögnek téblábolnak holt szellemek se-- csak kitalációi az ostoba vagy épp hazug felnőtteknek.

A te korodban a hormonok kezdenek kicsit abnormálisan hatni az érzékszerveidre a látásra a hallásra és egyéb ki ne írja mire.De épp igy hat a tudatodra vagy is az álomból való felébredésnél hallucinációt is idézhet elő. Valójában az álmod egy részlete homály képe kivetülhet.

szóval nyugi nincs semmi

2012. máj. 31. 14:19
 8/10 A kérdező kommentje:
köszike oksa és nem drogoztam csak túl nagy a fantáziám
2012. máj. 31. 17:01
 9/10 Agnetha ***** válasza:
Veszélyes terepre tévedtél.Ne foglalkozz ilyesmivel,hagyd békén a sötét oldalt, mert sok kellemetlen élménytől kíméled meg magad.Inkább tanulj, készülj az ÉLETRE.
2012. jún. 8. 07:31
 10/10 anonim ***** válasza:

valóban ne foglalkozz ilyesmivel --bármit hallasz itt-ott amott-- babonaság.

Még sötét oldal se létezik, mint ahogy az előbb Agnetha irta.

A sötétséget maguk az emberek teremtik vagy hazudva másoknak vagy önmaguk elméjében

2012. jún. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!