S. O. S igazság vagy csak álmodtam? (lent a kérdés)
Elég zavarosan írsz, ezért arra tippelek, hogy nagyon fiatal vagy.
Bár én 15 éve nézek animéket, ilyet még nem álmodtam. Túl erős a fantáziád.
Kizárt, hogy szerelmes vagy belé, maximum tudsz azonosulni a karakterrel, és kedveled a személyiségét.
A szerelem dolog miatt arra tippelek, hogy 14-15 éves lehetsz maximum, de inkább ettől fiatalabb.
Amit fent leírtál az 100%, hogy csak álom volt, de legalább szép álom, hisz azzal álmodtál akit "szeretsz". :)
LOL :D
Én egyszer együtt strandoltam Sasukéval xDDD
1. nem nézem a Bleachet
2. 15 vagyok
3. lol télleg Sasukéval strandoltál akk legalább nem vagyok egyedül xd
miku--ne képzelj semmit, mert nincsenek szellemek. és nem ücsörögnek téblábolnak holt szellemek se-- csak kitalációi az ostoba vagy épp hazug felnőtteknek.
A te korodban a hormonok kezdenek kicsit abnormálisan hatni az érzékszerveidre a látásra a hallásra és egyéb ki ne írja mire.De épp igy hat a tudatodra vagy is az álomból való felébredésnél hallucinációt is idézhet elő. Valójában az álmod egy részlete homály képe kivetülhet.
szóval nyugi nincs semmi
valóban ne foglalkozz ilyesmivel --bármit hallasz itt-ott amott-- babonaság.
Még sötét oldal se létezik, mint ahogy az előbb Agnetha irta.
A sötétséget maguk az emberek teremtik vagy hazudva másoknak vagy önmaguk elméjében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!