Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt, vagy csak álmodtam?

Szellem volt, vagy csak álmodtam?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban ( 6-7 évesen )gyakran előfordult, hogy a szüleim szobájában aludtam el a fotelben, persze ők mindig átvittek utána a szobámba.. de történt egyszer, hogy ők is elaludtak..

Tehát aludtam a fotelben, majd felébredtem, és olyat láttam, amire mai napig is tisztán emlékszem ( sajnos )...

Egy sötét, emberi(?) alak meredt rám, nem volt sem arca, se szája, se szeme, mégis, határozott körvonalai voltak, egyáltalán nem volt homályos, elmosódott... koromfekete volt, és bámult..

én sikítani akartam, de nem tudtam, csak néztem hát, amikoris közelebb nem jött, ekkor sikerült felsikítanom, erre eltűnt.

A szüleim felkeltek a lármámra, sírtam, toporzékoltam, édesapám fel akart emelni a fotelből, de rúgkapáltam és azt kiabáltam, hogy: "hagyj békén! hagyj békén!..."

Nagy nehezen lenyugodtam és próbáltam elmondani a látottakat, amennyire ezt el tudja mondani egy kb. 6 és fél éves kisgyerek, persze azt mondták, csak rosszat álmodtam.

Később, nagyobb koromban mikor rákérdeztem erre az estére szüleimnél, azt mondták, hogy annyira magamon kívül voltam , hogy állon rúgtam édesapámat és el sem tudták képzelni mi bajom lehet, nagyon megijedtek.

Vajon tényleg csak álmodtam? Vagy láthattam "valamit"? Volt már másnak is ehhez hasonló élménye?

Minden válasz érdekel, az ezoterikusoké és a racionálisabban gondolkodóké is ( hiszen nem állítom, hogy szellemet láttam, én ezt magamban úgy könyveltem el, hogy csak álmodtam ).. egyedül a trollkodók véleménye nem érdekel...

Nem ettem sok édességet lefekvés előtt és nem néztem horrort se:) ilyen idősen én még csak a gumimacikat és a hupikék törpikéket néztem :D

2012. ápr. 6. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
Most így őszintén... Szerinted ezt mi honnan tudjuk? tedd magad túl rajta inkább, nyilván nem tegnap volt, úgyse fogod már tudni, hogy álmodtad-e vagy sem, ha nem láttad megint.
2012. ápr. 6. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
lehet ez is az is. viszont az tény hogy a gyerekek sokkal többet látnak mint a felnöttek.minden gyerek kiélesedett ezekre csak a legtöbben elnyomják ezt a gyerekben.csak mert a szülök realisták.
2012. ápr. 6. 19:00
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló: képzeld nem pisilem össze minden éjjel az ágyneműmet a félelemtől... pusztán érdekelne, hogy olyanok mit gondolnak róla, akik már éltek át hasonló élményt, akár álomként akár másként... nekem ez akkor nagyon valósnak tűnt, egyáltalán nem álomnak... azt ki is hagytam, hogy abban az évben halt meg a nagyapám, aki lévén pesti, nem sokat látott... de nem tudom, ezért érdekelne mások véleménye, akik járatosabbak a témában.

A második hozzászólónak viszont köszönet :)

2012. ápr. 6. 19:10
 4/13 anonim válasza:

Lehetett egy szimpla alvási paralízis is, mivel nem tudtál sikítani, és "szellemet" láttál. Alvási paralízisnél én is láttam már "lidércet", de ez előfordul, és mozogni, beszélni sem tudsz. Amint tudsz sikoltani, addigra eltűnik a beképzelt lény. Szóval álom volt (fogjuk rá, az alvási bénulás ennél kicsit másabb, de mindegy).

Amúgy kicsiként én E.T. testét láttam tisztán az ablakban. És ki nem találják nagy álomfejtők, hogy E.T. valóban meglátogatott...

2012. ápr. 6. 19:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, pont ilyen választ vártam! :)
2012. ápr. 6. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező!

Amikor pénteken elolvastam az irományodat, nagyon mélyen elgondolkoztam rajta, de csak most tudok adni választ erre. (Ha tényleg válasz ez)

Szóval ez után, a leírásod után álmodtam egy ilyen fekete alakról. Mivel szürkében látom az álmomat, úgy vettem ki, hogy erdőben lehetett ez az alak. Valami fekete masszaszerű húzta őt magához a barlangba (vagy egy fa alatti gödör lehetett az). Később már a régi házunk nappalijában találkoztam ezzel a fura alakkal, aki csak állt és bámult, mint ahogy leírtad. De én nem féltem, csak nem értettem, mit akart, de úgy éreztem, mintha átéreztem volna a helyzetedet. Az alak közelebb lépett, én meg mondtam neki mérgesen, hogy tűnjön el innen. Valszeg megijedhetett, mert rögtön el is tűnt.

Hát, erről ennyit.

2012. ápr. 7. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy álmodtad, de lehet hogy tényleg szellem volt. Én szoktam látni naponta ilyet, csak elmosódottan. Am a szellemtől nem kell félni, ha netán megint megtörténne ez akkor kérdd meg tőle hogy távozzon. De csak kedvesen :)) (ha tudsz majd egyátalán beszélni) Köszönöm hogy segíthettem. Aki nem hisz ezekben, kérlek ne beszéljetek ki! :D
2012. ápr. 7. 17:29
 8/13 anonim válasza:
1-3 éves gyerekek esetén, a tapasztalatok, leírások szerint az ilyen entitások teljes alakos jelenésekként manifesztálódnak, tehát normálisan úgy látod, mint bárki mást egyszerűen azért, mert még kommunikálsz azzal a létformával, ahonnan jöttél. 6-7 évesen a sötét árny már sokkal valószínűbb látvány, de ezekre már a felnőttek is fogékonyak.
2012. ápr. 7. 18:59
 9/13 anonim válasza:

Szia!

Én egyszer amikor 6-7 éves voltam, egy pónialakot láttam. Tiszrán!! Senki nem hitt nekem. Szerettem a pónikat, mégis féltem odamenni:S

2012. ápr. 9. 10:12
 10/13 anonim válasza:
Valószínű hogy csak álmodtad, vagy az hogy csak képzeltél valamit. Nekem is volt olyan, hogy este felébredtem, és a széken levő pulcsiban egy gonosz arcot láttam.
2012. ápr. 11. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!