Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem, hogy figyelnek. Jó...

Érzem, hogy figyelnek. Jó vagy rossz szellem lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az van , hogy 2 helyen érzem , hogy figyelnek. A szobámba és a fürdőszobába. Engem kezd idegesíteni. Este amikor aludni próbálok valamikor felkelek iylen kis zajokra. Vagy a szekrényem reccsen vagy leesik egy kis tárgy. De végül imátkozok, hogy szép álmom legyen és , hogy nyugodtan tuggyak aludni és végül elalszok. Barátnőm nagyon vallásos. És megszentelte az egész házat már. Bibilia is volt már kinyitva a szobámba a szenteltvíz meg 2 hétig ottvolt.Még tanuló vagyok és nagyon érdekel, hogy mi lehet ez. És hogy ártani akar-e nekem vagy jó útra vinni. Már szinte egész nap a gépnél ülök itt jó. Csak néha érzem , hogy figyelnek. A szobámba meg szinte mindig. A fürdőbe meg rémes. Amikor megnyitom a csapot mintha a hátam mögött lenne valaki és fiogyelne. Nagyon durva. Serintetek mit tegyek? Segítsetek létszi.
2012. ápr. 1. 18:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Sürgösen menj pszichiáterhez, mert ez az üldözési mánia tipikus tüntet.
2012. ápr. 1. 18:26
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
régen én is hittem ilyenekben,aztán rájöttem hogy nem léteznek ilyen dolgok,csak az agyunkban
2012. ápr. 1. 18:40
 3/15 anonim válasza:

azt sajnos nem tudhatjuk igazán hogy léteznek e. tényleg figyelnek e.

nekünk is voltak igen fura dolgok a házunkban.

amikor megijedtünk... és egyre többet foglalkoztunk vele, egyre furcsább dolgok voltak.

elegünk lett. megbeszéltük hogy nem kamerázunk nem foglalkozunk ezekkel. azota nincs probléma.

énekelj a fürdöben. mintha nem is zavarna semmi sem. probáld jol érezni magad mikor egyedül vagy. este ne azon járjon az agyad hogy ki figyelhet téged, hanem gondolj csupa szép dolgokra!

2012. ápr. 1. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:

Paranoia. Használsz valamilyen pszichedelikus drogot? Fű utóhatása is lehet, de nálam pár napon belül elmúlik. Ha tépsz néha akkor azért van mert még 1-2-3 napig motoszkálhat a fejedben és picit megtudja kavarni a tudatalattid :) Ha nem élsz ilyen szerekkel akkor viszont a nagyon nagy stressz is okozhatja, viszont súlyosabb probléma előjele is lehet. Ha már tényleg olyan elviselhetetlen az érzés (és csak spontán jön mindenféle tudatmódositó nélkül) akkor én azt tanácsolom hogy menj el pszichológushoz mert azért igy mégsem kellene élned, ha viszont füvezel akkor hanyagold egy darabig a dolgot. Egyébként ha még úgy érzed hogy nem kezdesz teljesen becsavarodni akkor azt javaslom változtass egy kicsit életmódot. Kelj később/korábban feküdj le késöbb/korábban étkezz változatosabban vagy mást mint eddig, egy kis lakótér átvariálás is segithet (bútorok áthelyezése, úly képek a falon, új színek a szobádban, szép világitótestek stb stb).

Ha az éjszaka közepén ébredsz arra hogy valaki igencsak figyel és ettől eléggé megijedsz akkor azt alvásparalizisnek hivják. Kisérheti halu vagy tévképzetek is és ugy hallottam elég rémisztő tud lenni. Ilyen dolognál már tényleg csak a pszichológust tudom ajánlani ő segit neked tudja mit hogyan változtass milyen irányba tereld a gondolataid.

Meglehet hogy vallásos vagy és nem is akarlak megbántani a hitedben de szerintem nem egyből szellemekre kellene gondolni... Pár száz éve még "ésszerű" magyarázatnak számitott volna az ilyen esetre hogy "szellemed van", de manapság már tudjuk hogy az ilyen dolgokért az ember kókuszában lejátszodó tévképzetek a felelősek :)

Alternativaként tudnám még tanácsolni az alkoholt is. Nyugtató hatással van az ember idegrendszerére tompitja az érzékelésed és az érzéseid tehát amig "bevagy rúgva" addig halványabbak lesznek ezek az érzések (persze nem azt mondom hogy alkesz légy hanem néha néha belefér amikor semmi másban nem gátol az ivás), és másnap harmadnap is eltompithatja ezt a rossz érzést.

Persze ez életkor függő, nem tudom hány éves vagy nem irtad :) Remélem mihamarabb megoldódik a gondod mert tudom jól az ilyen elég szar és idegesitő tud lenni.

2012. ápr. 1. 19:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű üldözési mánia. Túl sok ilyen dologgal foglalkozol, ez okozhatja. Ha nem i s törődsz ilyen dolgokkal - de a tudatalattid az információáramlás folytán felfogja az adatokat - is megtörténhet, hogy kialakul benned a paranoia.
2012. ápr. 1. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha zajokat hallasz, reccsenést, akkor annak általában meg lehet találni a fizikai magyarázatát. Nekem mindig sikerült. Volt pl egy zongorák, és néha akkorát pattant, hogy megszólaltak benne a húrok. És tudod mit? Elzártam a mellette lévő radiátort, és megszűnt a probléma! Ugyanis a hőtágulás okozta! Eleinte félelmetesnek hatott. Ha akkor pl elkezdtem volna spiritisztát, sámánt, vagy más népbutítót keresni, akkor valszeg a sok hülyeségtől nekem is üldözési mániám lenne.

Mikor azt érzed, hogy figyelnek, akkor TE figyeled saját magad. Nem érzed magad magányosnak? Elég figyelmet kapsz a családodtól, és a barátaidtól? Elégedett vagy a testeddel, és az életeddel?

Ha bármelyikre is nem a válasz, próbáld meg ezeket a problémákat orvosolni, feldolgozni, és meg fognak szűnni a tüneteid is.

Ha tartósan fennál a dolog, akkor pedig mindenképp fordulj pszichológushoz, nem szégyen segítséget kérni! Az ember általában vak a saját problémaira, de egy "külsős" objektíven szemlélve észreveszi, hogy mi a baj!

2012. ápr. 2. 12:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Lehet szellem van a hazban. Hivj ki egy hozza erto embert (medium vagy hasonlo aki el tudja kuldeni oket). Probalj kevesebbet foglakozni vele mert beleorulhetsz:)

A szellemek kozottunk vannak, foglalkozz veluk kevesebbet. Baj csak akkor van, ha konkretan zavar teged, targyakat mozgat.

2012. ápr. 2. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó: szuper, hogy te is a hülyeséget próbálod vele megetetni, hátha még jobban fog félni... Búúúú jön a rézfaszú bagoly és elvisz!
2012. ápr. 2. 14:40
 9/15 anonim ***** válasza:

"imátkozok tuggyak létszi szobámba"

Ez mutatja a szellemi képességeid határait. Fel kell nőni, vagy egy kis iq-t magadra szedni, és máris nem érzed, hogy figyelnek.

2012. ápr. 2. 15:49
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :D

(és bocsi a helyesírási hibákért , de annyira siettem meg féltem , hogy nem foglalkoztam ilyenekkel :D )

Tényleg üldözési mániám van xD Apámtól örökültem -.-

Köszönöm azoknak akik normális választ adtak :D

2012. ápr. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!